جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 22 خرداد 1404 - 1 روز پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0
در گفتگو با فولادبان ارائه شد:

تحقق رشد ۱۳ درصدی در معدن با اما و اگرهای جدی/ ورود به معادن سوریه نیازمند دیپلماسی و امنیت سرمایه است

یک کارشناس صنعت فولاد با تأکید بر دشواری‌های دستیابی به رشد ۱۳ درصدی در حوزه معدن، این هدف را در شرایط فعلی «غیرواقع‌بینانه» خواند.

تحقق رشد ۱۳ درصدی در معدن با اما و اگرهای جدی/ ورود به معادن سوریه نیازمند دیپلماسی و امنیت سرمایه است اخبار

نادر گلشنی‌نسب، کارشناس صنعت فولاد، در گفتگو با فولادبان، با اشاره به هدف‌گذاری رشد ۱۳ درصدی در بخش معدن گفت: با توجه به مشکلات ساختاری و اجرایی موجود، تحقق چنین رشدی با چالش‌های جدی همراه است و از منظر کارشناسی، بسیار دور از دسترس به نظر می‌رسد.

وی به عوامل مؤثر بر این عدم تحقق اشاره کرد و گفت: بسیاری از محدوده‌های معدنی هنوز به مرحله بهره‌برداری نرسیده‌اند و آن‌هایی هم که وارد فاز تولید شده‌اند، با مسائلی چون افزایش حقوق دولتی، نبود تجهیزات مناسب، و ضعف زیرساخت‌های حمل‌ونقل روبه‌رو هستند.

گلشنی‌نسب همچنین افزود: در فرآوری، فروش مواد معدنی و تأمین منابع حیاتی نظیر آب نیز مشکلات متعددی وجود دارد. در چنین شرایطی، این هدف رشد ۱۳ درصدی اگر نه شعاری، دست‌کم برای امسال بسیار بعید است.

حضور ایران در معادن سوریه؛ فرصتی مشروط به امنیت و سرمایه‌گذاری

در بخش دیگری از این گفتگو، گلشنی‌نسب به امکان نقش‌آفرینی ایران در بازسازی سوریه پرداخت و گفت: ایران می‌تواند به‌ویژه در حوزه تأمین مواد اولیه معدنی مانند فسفات در سوریه فعال شود، اما این فرصت نیازمند سرمایه‌گذاری، ثبات سیاسی و امنیت جانی برای فعالان اقتصادی است.

وی تأکید کرد: موانعی همچون ریسک بالای سرمایه‌گذاری، نبود امنیت پروژه‌ها و محدودیت‌های سیاسی، مانع اصلی ورود شرکت‌های ایرانی به این عرصه است. برای ورود موفق به بازار معادن سوریه، باید روابط رسمی و اقتصادی گسترده‌ای با دولت جدید این کشور شکل بگیرد.

گلشنی‌نسب همچنین خاطرنشان کرد که بدون ایجاد زیرساخت‌های حقوقی، مالی و امنیتی برای سرمایه‌گذاران ایرانی، مشارکت در بازسازی معدنی سوریه نه تنها سودآور نخواهد بود، بلکه ممکن است ریسک‌های جدی به همراه داشته باشد.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors