جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 21 خرداد 1404 - 3 روز پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0

 توافق تجاری جدید در راه است/ چین و آمریکا به چارچوبی تازه برای همکاری اقتصادی رسیدند

آمریکا و چین پس از دو روز مذاکرات در لندن، اعلام کردند به چارچوبی مشترک برای اجرای توافق ژنو دست یافته‌اند. در صورت تأیید ترامپ و شی جین‌پینگ، مسیر جدیدی برای کاهش تنش‌ها در زمینه عناصر نادر و تراشه‌ها گشوده خواهد شد.

 توافق تجاری جدید در راه است/ چین و آمریکا به چارچوبی تازه برای همکاری اقتصادی رسیدند اخبار

به گزارش فولادبان، مقامات آمریکا و چین پس از دو روز مذاکرات فشرده در لندن، از دستیابی به چارچوبی جدید برای اجرای توافق ژنو خبر دادند. هاوارد لوتنیک، وزیر بازرگانی آمریکا، اعلام کرد که این توافق می‌تواند محدودیت‌های صادراتی بین دو کشور را کاهش دهد، مشروط بر تأیید رئیس‌جمهور آمریکا.
این توافق پس از ماه‌ها تنش تجاری و به‌ویژه درگیری بر سر صادرات عناصر خاکی کمیاب و تراشه‌های نیمه‌هادی به دست آمده است. لوتنیک گفت انتظار دارد پس از از سرگیری صادرات چین، آمریکا نیز در محدودیت‌های خود بازنگری کند.
از سوی دیگر، معاون وزیر بازرگانی چین، لی چانگ‌گانگ، تأکید کرده که فضای مذاکرات مثبت بوده و اکنون چارچوب پیشنهادی برای تأیید نهایی به رئیس‌جمهور چین ارائه شده است.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors