بانک مرکزی اعلام کرد که از ابتدای سال تا ۱۶ خرداد ۱۴۰۴ بیش از ۱۰.۲ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو و نیازهای خدماتی تأمین شده است. از این میزان، بیش از ۸ میلیارد دلار به تأمین نیازهای ارزی بخشهای صنعتی اختصاص یافته است.
به گزارش فولادبان، از ابتدای سال جاری تا ۱۶ خرداد ۱۴۰۴، در مجموع ۱۰ میلیارد و ۲۹۳ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و خدمات تأمین شده است. در این میان، ۸ میلیارد و ۴ میلیون دلار از این مبلغ صرف تأمین نیازهای ارزی صنایع مختلف شده است.
در جزئیات این گزارش آمده است که برای واردات کالاهای اساسی و دارو ۲ میلیارد و ۱۴ میلیون دلار، برای کالاهای تجاری و بازرگانی ۸ میلیارد و ۴ میلیون دلار و برای خدمات ۲۷۵ میلیون دلار ارز تخصیص یافته است. همچنین تأمین ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی تا تاریخ ۱۸ خرداد معادل یک میلیارد و ۴۵ میلیون دلار بوده که از این میان، ۵۲۵ میلیون دلار بهصورت ارز ترجیحی و ۵۲۰ میلیون دلار از محل ارز غیرترجیحی تأمین شده است.
در بخش صنعتی نیز تأمین ارز برای گروههای مختلف به شرح زیر اعلام شده است:
صنایع حمل و نقل و خودرو: ۲ میلیارد و ۱۹۲ میلیون دلار
صنایع تجهیزات برق و الکترونیک: یک میلیارد و ۱۱۱ میلیون دلار
ماشینآلات و تجهیزات تولید: ۸۵۷ میلیون دلار
صنایع شیمیایی و پلیمری: ۸۸۴ میلیون دلار
صنایع معدنی: ۴۶۴ میلیون دلار
منسوجات و پوشاک: ۱۹۱ میلیون دلار
سایر صنایع: ۲ میلیارد و ۳۰۵ میلیون دلار
همچنین بر اساس اعلام بانک مرکزی، حجم کل معاملات بازار ارز تجاری تا ۱۸ خرداد ۵ میلیارد و ۸۲۴ میلیون دلار بوده و نرخ حواله دلار در بازار مبادله روز دوشنبه ۱۹ خرداد ۶۹ هزار و ۲۶۳ تومان و نرخ اسکناس آن ۷۱ هزار و ۱۷۴ تومان ثبت شده است.