جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
عینک فولادی 11 خرداد 1404 - 2 روز پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0
فولادبان گزارش می‌دهد؛

میلگرد ترکیه در برزخ قیمت و تقاضا/ تلاش فولادسازان برای عبور از بحران

بازار میلگرد ترکیه تحت فشار هزینه‌های بالای تولید و کاهش تقاضا قرار دارد؛ فولادسازان با افزایش قیمت‌ها، سعی در جبران زیان‌ها دارند، اما خریداری کم است.

میلگرد ترکیه در برزخ قیمت و تقاضا/ تلاش فولادسازان برای عبور از بحران عینک فولادی

به گزارش فولادبان، بازار میلگرد ترکیه این هفته با روندی متناقض در قیمت‌ها و تقاضا مواجه است. فولادسازان ترک در پی افزایش هزینه‌ها، قیمت‌ها را در داخل و صادرات بالا برده‌اند، اما تقاضای پایین مانع از تحقق فروش مطلوب شده است.
کاردمیر روز چهارشنبه با افزایش ۳۵ لیر به ازای هر تن، قیمت میلگرد داخلی را ۲۵,۹۰۲ لیر (معادل ۵۵۲ دلار) اعلام کرد که خریدارانی داشت. دیگر تولیدکنندگان نیز قیمت‌ها را افزایش داده‌اند، اما علاقه خریداران داخلی پس از این افزایش کم شده است.
در بازار داخلی، میلگرد با قیمت ۵۵۰ تا ۵۷۰ دلار در هر تن به فروش می‌رسد که نسبت به هفته قبل ۱۰ دلار افزایش یافته است. قیمت‌های صادراتی نیز به ۵۵۵ تا ۵۷۰ دلار در هر تن فوب رسیده است، کمی بالاتر از هفته گذشته.
با وجود تلاش تولیدکنندگان برای جبران هزینه‌ها، شرایط بازار همچنان شکننده و تقاضا پایین باقی مانده است

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors