جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 07 خرداد 1404 - 3 روز پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0
رییس کل دادگستری خوزستان؛

گمرک: کالاهای خطرناک فورا از بنادر ترخیص شوند

دهقانی گفت: کالا‌های خطرناک و خطرساز موجود در بنادر استان باید به صورت روزانه رصد و شناسایی و به سرعت تعیین تکلیف و ترخیص شوند.

گمرک: کالاهای خطرناک فورا از بنادر ترخیص شوند اخبار

به گزارش فولادبان، علی دهقانی، رییس کل دادگستری خوزستان، با تاکید بر جلوگیری از رسوب کالاهای خطرآفرین در بنادر و گمرکات استان گفت: کالاهای خطرناک در گمرکات بعد از تعیین شدن مالک آن بر اساس الزامات پدافند غیرعامل و رعایت دستورالعمل‌های موجود، به سرعت تعیین تکلیف شوند.

او افزود: این امر ضمن اطمینان‌بخشی به صاحبان کالا و کارکنان شاغل در منطقه، از وقوع حوادث احتمالی نیز پیشگیری می‌کند.

رییس کل دادگستری خوزستان گفت: این موضوع شامل کالاهای سریع الفساد نیز می‌شود و چنانچه در مورد این کالاها نیز به سرعت تصمیم‌گیری نشود، می‌تواند به کالایی خطرناک و مضر برای سلامت مصرف‌ کنندگان تبدیل شود.

دهقانی  ادامه داد: در صورت احتمال وقوع خطر، باید از شیوه‌ها و روش‌هایی که منتهی به ماندگاری بالای کالاها و کانتینرها در بنادر می‌شود پرهیز و نسبت به تسریع و تسهیل در فرآیند تخلیه و ترخیص، اقدامات لازم صورت گیرد.

خوزستان با دارای بودن ۱۳ گمرک دومین استان وارد کننده و سومین استان صادر کننده کالا در کشور محسوب می‌شود.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors