جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 31 اردیبهشت 1404 - 6 ساعت پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0
در گفتگو با فولادبان ارائه شد:

ناترازی برق و بودجه دو عامل مهم در رکود اقتصادی کشور/ رشد قیمت محصولات فولادی امری محسوس است

رئیس اتحادیه آهن فروشان استان یزد گفت: عدم تعادل بین تولید مصرف عاملی مهم در رشد قیمت محصولات فولادی است.

ناترازی برق و بودجه دو عامل مهم در رکود اقتصادی کشور/ رشد قیمت محصولات فولادی امری محسوس است اخبار

محمدصادق مدرسی، رئیس اتحادیه آهن فروشان استان یزد، در گفتگو با فولادبان، در مورد تاثیر ناترازی برق بر قیمت محصولات فولادی گفت: به خاطر کمبود جدی بازار، امکان افزایش قیمت محصولات وجود دارد و غیرممکن است که قیمت‌ها افزایش نداشته باشند، زیرا مصرف به حداقل خود رسیده است.

او دلیل افزایش قیمت‌ها را کمبود موجود در جامعه و بازار مصرف دانست و گفت: چون بین تولید و مصرف تعادلی وجود ندارد؛ در حال حاضر مصرف به حداقل خود رسیده است اما همین حداقل هم به خاطر ناترازی برق و تعطیلی کارخانجات فولاد و سیمان، باعث ایجاد دلهره میان مردم شده است.

این فعال بازار آهن  با بیان اینکه علاوه بر ناترازی برق با ناترازی بودجه هم رو‌به‌رو هستیم افزود: ناترازی‌ها سبب می‌شود درآمدها کفاف هزینه‌ها را نکند؛ همانطور که میبینم افراد نمی‌توانند ساختمان‌‌‌‌‌‌‌سازی کنند یا پروژه در دسترس خود را به پایان برسانند.

مدرسی بیان کرد: ناترازی بودجه برای مردم و درجامعه بسیار محسوس است؛ امری که مزید بر علت شده روند کند گردش پول است که بازار را دچار رکود کرده است. دولت باید شرایطی را فراهم کند تا تورم پایین بیاید؛ تا زمانی که روند گردش پول کند باشد تورم هم کاهش نمی‌یابد. این امر منوط به انجام توافق و به نتیجه رسیدن مذاکرات است.

مدرسی اظهار کرد: آنچه در حال حاضر از کارخانه‌ها بارگیری می‌شود، محصولات دپو شده است زیرا در هفته گذشته چیزی تولید نشده است. براساس اطلاعیه‌ای که به کارخانه‌های تولیدی فرستاده شده است، تا اطلاع ثانی به دلیل مشکلات برق حق کار کردن ندارند و برقشان قطع شده است.

این فعال فولادی بیان کرد: بسیاری از کارخانه‌های سنگی، گندله‌سازی، شیشه‌سازی و کارخانجات متفرقه دیگر که مصرفشان حدود ۱۰ مگاوات به بالا بوده است تعطیل شده‌اند. دولت باید برای حل این قضیه چاره‌ای بیاندیشد وگرنه مشکلات دو چندان می‌شود و قیمت‌ها بیش از این‌ها بالا می‌رود؛ نمونه‌اش قیمت شمش است که روند صعودی داشته و تا ۷ درصد افزایش قیمت داشته است.

برآوردهای مدرسی از بازار محصولات فولادی افزایش قیمت‌ها طی ده روز گذشته را نشان می‌دهد: در حال حاضر قیمت تیرآهن متوسط (۱۴،۱۵،۱۸) بر مبنای ارزش افزوده به ۴۳ هزار تومان رسیده است در صورتی که ده روز پیش بین ۳۵ تا ۳۷ هزار تومان بود. تیرآهن سنگین بالای ۵۰ هزارتومان رفته است. میلگرد هم حداقل ۳۶٫۵ تا ۳۸ تومان رسیده است البته قیمت‌ها به ضخامت میلگرد و کارخانه تولیدی‌اش بستگی دارد.

 

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors