جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 27 اردیبهشت 1404 - 5 ساعت پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0
مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده‌های نفتی گفت:

دو پالایشگاه جدید و سه طرح کیفی‌سازی به بهربرداری می‌رسد

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: دو پالایشگاه جدید و سه طرح کیفی‌سازی امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

دو پالایشگاه جدید و سه طرح کیفی‌سازی به بهربرداری می‌رسد اخبار

به گزارش فولادبان، محمدصادق عظیمی‌فر روز شنبه با بیان اینکه شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، چند اولویت مهم را در قالب سند راهبردی دولت چهاردهم تعریف کرده است، خاطرنشان کرد: نخستین اولویت این شرکت، توسعه صنعت پالایش و افزایش تولیدات کیفی است و این هدف تنها با بهره‌برداری از طرح‌های نیمه‌تمام و اولویت‌دار محقق می‌شود.

وی هدف شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران در دولت چهاردهم را اولویت‌بندی طرح‌ها به‌منظور تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام دانست و ادامه داد: همسو با این اولویت، امسال دو پالایشگاه جدید به جمع پالایشگاه‌های ده‌گانه کشور اضافه می‌شود و سه طرح کیفی‌سازی نیز به بهره‌برداری می‌رسد. البته هدف، تنها افزایش تولید نیست، چراکه مشکلات کشور در حوزه پالایش و پخش فقط با افزایش تولید حل نمی‌شود.

متنوع‌سازی سبد سوخت

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران درباره مسائل موجود در حوزه مصرف سوخت، افزود: در حوزه مصرف نیز اقدام‌های مهمی را مدنظر قرار داده‌ایم که ازجمله این اقدام‌ها، متنوع‌سازی سبد سوخت، توسعه استفاده از سوخت سی‌ان‌جی، برقی‌سازی ناوگان فرسوده و مقابله با قاچاق سوخت است.

عظیمی‌فر گفت: در حوزه اصلاح حکمرانی صنعت پالایش به‌دنبال ایجاد زمینه مناسب برای توسعه صنعت پالایش و افزایش مشارکت بخش خصوصی در این صنعت هستیم.

وی افزود: افزایش انگیزه برای سرمایه انسانی به‌عنوان بزرگ‌ترین دارایی صنعت پالایش، توسعه بهره‌گیری از ابزارهای هوشمند در زنجیره تولید، انتقال و توزیع فرآورده‌های نفتی نیز از اولویت‌های مهم صنعت پالایش و پخش در دولت چهاردهم است.

معاون وزیر نفت درباره راهکارهای پیشنهادی برای مقابله با قاچاق سوخت خاطرنشان کرد: برای مقابله مؤثر با قاچاق، ابتدا باید منشأ قاچاق را به‌درستی شناسایی کنیم، چراکه اگر این کار به‌درستی انجام نشود، در مسیر نادرستی قرار خواهیم گرفت.

عظیمی فر افزود: بر اساس تحلیل‌های انجام‌شده، قاچاق سوخت عمدتاً در بخش حمل‌ونقل رخ می‌دهد که بخش قابل‌توجهی از آن ناشی از صدور بارنامه‌ها و باربرگ‌های صوری است.

هوشمندسازی، محور مقابله با قاچاق

وی درباره اقدام‌های این شرکت در زمینه پیشگیری از قاچاق سوخت گفت: امضای قرارداد طرح پایش لحظه‌ای فرآورده‌های نفتی از جمله اقدام‌های مهمی بود که سال ۱۴۰۳ در دستور کار قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی افزود: با استفاده از این طرح می‌توانیم هر قطره فرآورده تولیدی و توزیعی کشور را تا لحظه تحویل به مصرف‌کننده با استفاده از ابزارهای هوشمند رصد کنیم.

عظیمی‌فر با تأکید بر اهمیت هوشمندسازی در کنترل مصرف و جلوگیری از قاچاق سوخت خاطرنشان کرد: ما برای مقابله و پیشگیری از قاچاق، بیشترین اتکا را به هوشمندسازی داریم، چراکه با استفاده از ابزارهای هوشمند می‌توانیم فرآیند تولید، انتقال و توزیع فرآورده‌های نفتی را به‌صورت لحظه‌ای پایش کنیم.

وی با بیان اینکه همه این اقدام‌ها زمانی به نتیجه مطلوب می‌رسد که دستگاه‌های متولی بخش مصرف نیز بتوانند به مسئولیت‌های قانونی خود عمل کنند، گفت: امیدواریم با مشارکت فعالانه دستگاه‌های متولی بتوانیم گام‌های مؤثری در کاهش قاچاق و افزایش بهره‌وری برداریم.

 

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors