جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 10 فروردین 1404 - 2 روز پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0
در گفتگو با فولادبان ارائه شد؛

بازگشت به بازارهای صادراتی با تسهیل مقررات و حمایت واقعی/ لزوم تشکیل کمیته‌های تخصصی برای حل چالش‌‌های فولادی

دبیر سندیکای تولیدکنندگان لوله و پروفیل فولادی ایران گفت: صنعت در سال آینده با سه چالش اساسی ناترازی انرژی، تأمین مواد اولیه و مشکلات صادرات و بازگشت ارز مواجه خواهد شد که بر همین اساس، پیشنهاد می‌شود کمیته‌هایی تخصصی در وزارت صنعت برای رسیدگی به این مسائل تشکیل شود.

بازگشت به بازارهای صادراتی با تسهیل مقررات و حمایت واقعی/ لزوم تشکیل کمیته‌های تخصصی برای حل چالش‌‌های فولادی اخبار

آنوش رحام در گفتگو با فولادبان درباره مهم‌ترین چالش‌های صنعت لوله و پروفیل در سال ۱۴۰۴ بیان کرد: صنعت فولاد و به‌ ویژه صنعت لوله و پروفیل در سال آینده با سه چالش اساسی ناترازی انرژی، تأمین مواد اولیه و مشکلات صادرات و بازگشت ارز مواجه خواهد شد که بر همین اساس، پیشنهاد می‌شود کمیته‌هایی تخصصی در وزارت صنعت برای رسیدگی به این مسائل تشکیل شود.

وی ادامه داد: در بخش صادرات نیز بخشی از بازارهای خارجی را از دست داده‌ایم؛ چرا که به دلیل سیاست‌های نادرست ارزی، محصولات ایرانی با دامپینگ از کشور خارج شده است. وقتی تولیدکننده مجبور به عرضه ارز خود در سامانه نیما می‌شود، اما دیگران می‌توانند همان محصول را با نرخ ارز آزاد صادر کنند، تفاوت قیمت قابل‌توجهی ایجاد می‌شود که به نفع دلالان و به ضرر تولیدکنندگان است. بازگرداندن این بازارهای صادراتی کار ساده‌ای نیست و نیازمند تسهیل مقررات و حمایت واقعی است.

به گفته دبیر سندیکای تولیدکنندگان لوله و پروفیل فولادی ایران، بخشی از مشکلات ناترازی انرژی را می‌توان از طریق توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر حل کرد؛ اما هنوز بسیاری از تولیدکنندگانی که برای واردات تجهیزات مرتبط اقدام کرده‌اند، با موانع قانونی مواجه هستند و اگرچه فناوری تولید این تجهیزات در کشور وجود دارد، اما واردات آن نیز باید تسهیل شود تا صنایع بتوانند بخشی از برق مورد نیاز خود را از منابع انرژی خورشیدی تأمین کنند.

رحام تصریح کرد: دولت توان سرمایه‌گذاری گسترده در حوزه انرژی را ندارد، بنابراین باید اجازه داده شود که تولیدکنندگان بخشی از ارز حاصل از صادرات خود را برای سرمایه‌گذاری در تأمین انرژی مصرف کنند. تنها راهکار پایدار، ایجاد امکان سرمایه‌گذاری برای تأمین برق و انرژی توسط خود واحدهای تولیدی است. در غیر این صورت، مشکلات فعلی نه‌تنها حل نخواهند شد، بلکه در سال‌های آینده تشدید خواهند شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم سال جدید، سالی سرشار از پیشرفت، رونق تولید و موفقیت برای صنعت کشور باشد. در صورتی که مدیران و کارشناسان متخصص در جایگاه‌های مناسب خود قرار بگیرند و منافع ملی بر منافع شخصی ارجحیت یابد، مطمئناً می‌توانیم بر مشکلات غلبه کنیم و مسیر بهتری را برای توسعه اقتصادی کشور رقم بزنیم.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors