جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 30 اسفند 1403 - 2 هفته پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0
در گفتگو با فولادبان اظهار شد:

افق ۱۴۰۴ فولاد ایران؛ رؤیایی که هر سال دورتر می‌شود

فعال صنعت فولاد گفت: با شرایط کنونی، نه‌ تنها باید فعلاً ایده‌ رسیدن به تولید ۵۵ میلیون تن فولاد را از ذهن خارج کنیم، بلکه حتی حفظ سطح تولید فعلی نیز با چالش‌های جدی مواجه است و بعید به نظر می‌رسد که بتوانیم در این مسیر موفق شویم.

افق ۱۴۰۴ فولاد ایران؛ رؤیایی که هر سال دورتر می‌شود اخبار

حسین بختیاری در گفتگو با فولادبان در خصوص اهداف افق ۱۴۰۴ در صنعت فولاد بیان کرد: بر اساس آخرین آمار منتشرشده در ۱۱ ماهه نخست سال ۱۴۰۳ تولید فولاد کشور به ۲۶ میلیون و ۹۰۰ و ۶۰ هزار تن رسید که نسبت به سال گذشته به میزان ۹/۸ درصد افت تولید را شاهد بودیم. به نظر می‌رسد دلیل عمده این افت تولید ناترازی انرژی باشد و متاسفانه هر ساله شاهد افزایش ناترازی هستیم.

وی ادامه داد: بر همین اساس، می‌توان گفت که با شرایط کنونی، نه‌ تنها باید فعلاً ایده‌ رسیدن به تولید ۵۵ میلیون تن فولاد را از ذهن خارج کنیم، بلکه حتی حفظ سطح تولید فعلی نیز با چالش‌های جدی مواجه است و بعید به نظر می‌رسد که بتوانیم در این مسیر موفق شویم.

فعال صنعت فولاد اظهار داشت: مشکلات این حوزه تنها به ناترازی انرژی محدود نمی‌شود، بلکه مجموعه‌ای از چالش‌های زیرساختی نیز مانعی جدی بر سر راه توسعه صنعت فولاد ایران ایجاد کرده است. از جمله این چالش‌ها می‌توان به محدودیت ظرفیت معادن کشور، فرسودگی و ناکارآمدی سیستم حمل‌ونقل جاده‌ای و ریلی، و کمبود شدید واگن و لوکوموتیو اشاره کرد.

بختیاری در پایان خاطرنشان کرد: بر همین اساس، این مسائل در کنار هم موجب شده‌اند که رسیدن به هدف‌گذاری تولید ۵۵ میلیون تن فولاد بیش از پیش دور از دسترس به نظر برسد. علاوه بر این، نبود سرمایه‌گذاری‌های کافی در حوزه زیرساخت‌های مرتبط، مشکلات تأمین مواد اولیه، نوسانات ارزی و تحریم‌های بین‌المللی نیز از دیگر عواملی هستند که این صنعت را با دشواری‌های بیشتری مواجه کرده‌اند. در چنین شرایطی، برای حفظ سطح فعلی تولید و ایجاد بسترهای لازم جهت توسعه پایدار، ضروری است که برنامه‌ریزی دقیق و جامعی برای رفع این موانع صورت گیرد.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors