جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 29 اسفند 1403 - 2 هفته پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0
در گفتگو با فولادبان ارائه شد؛

ناترازی انرژی و دلار سرکش؛ فولاد ایران در ۱۴۰۴ به کدام سو می‌رود؟

دبیر انجمن نوردکاران فولادی ایران گفت: اگر مدیران و کارشناسان در جایگاه‌های تخصصی خود قرار بگیرند و منافع شخصی در تصمیم‌گیری‌ها دخالت نداشته باشد، قطعاً می‌توانیم تأثیر تحریم‌ها را کاهش دهیم.

ناترازی انرژی و دلار سرکش؛ فولاد ایران در ۱۴۰۴ به کدام سو می‌رود؟ اخبار

احمد امین فر در گفتگو با فولادبان در خصوص مشکلات صنعت فولاد در سال ۱۴۰۴ بیان کرد: یکی از نگرانی‌های اصلی ما ناترازی انرژی محسوب می‌شود که البته اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده؛ اما با این حال، همچنان مشکلاتی در این حوزه وجود دارد. در واقع تولیدکنندگان فولاد، متخصص تولید برق نیستند و نباید مجبور شوند نیروگاه احداث کنند؛ اما اکنون کارخانه‌های فولاد به دلیل محدودیت‌های موجود مجبور به این کار شده‌اند که چنین تصمیمی، به‌جای حل مشکل، فقط هزینه‌ها را افزایش می‌دهد.

وی با بیان اینکه صنعت برق باید تقویت شود تا بتواند نیاز صنایع مختلف را تأمین کند، گفت: همچنین، کارخانه‌های بزرگ فولاد باید به دنبال خرید سهام معادن سنگ‌آهن در سطح بین‌المللی باشند تا در صورت کمبود منابع داخلی، بتوانند مواد اولیه مورد نیاز خود را تأمین کنند؛ اما متأسفانه سرمایه‌ها در بخش‌هایی هزینه می‌شود که ارتباطی با صنعت فولاد ندارند.

دبیر انجمن نوردکاران فولادی ایران با اشاره به روند صعودی نرخ دلار در سال ۱۴۰۴ افزود: برخی کارشناسان ارزی معتقدند قیمت دلار در سال آینده حداقل به ۱۱۰ هزار تومان خواهد رسید. در واقع تحلیل‌ها نشان می‌دهند که قیمت دلار مسیر افزایش را طی می‌کند و اگر بالاتر نرود، قطعاً کمتر نخواهد شد؛ صنعت فولاد نیز به ‌تبع قیمت ارز و قیمت‌های جهانی حرکت می‌کند. در کشورهایی که صادرات ‌محور هستند، افزایش نرخ ارز تا حدی می‌تواند به نفع اقتصاد باشد؛ اما به شرطی که این افزایش تحت کنترل و با برنامه‌ریزی انجام شود.

امین فر تصریح کرد: به طور مثال آمریکا سال‌ها چین را تحت فشار قرار داده که نرخ یوان را پایین نگه داشته است تا صادرات خود را تقویت کند؛ اما در کشور ما، افزایش نرخ ارز به‌ صورت غیرقابل‌کنترل و روزانه اتفاق می‌افتد که این امر به اقتصاد آسیب می‌زند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم سال آینده، سال بهتری برای کشور ایران و برای صنعت فولاد باشد. اگر مدیران و کارشناسان در جایگاه‌های تخصصی خود قرار بگیرند و منافع شخصی در تصمیم‌گیری‌ها دخالت نداشته باشد، قطعاً می‌توانیم تأثیر تحریم‌ها را کاهش دهیم. البته تحریم‌ها تأثیرگذار هستند، اما بیشترین ضربه‌ای که در این سال‌ها خورده‌ایم ناشی از مشکلات داخلی و سوءمدیریت بوده است.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors