جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 18 اسفند 1403 - 2 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

آغاز برخی طرح‌های کلان معدن و صنایع معدنی تعریف‌شده در برنامه هفتم

سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو) اعلام کرد: تعدادی از طرح‌های کلان بخش معدن و صنایع معدنی در برنامه هفتم توسعه تعریف و عملیات برخی از آنها شروع شده است.

آغاز برخی طرح‌های کلان معدن و صنایع معدنی تعریف‌شده در برنامه هفتم اخبار

به گزارش فولادبان، طرح توسعه زنجیره سیلیس سیلیکون متال تا شمش و ویفر با هدف ایجاد ظرفیت تولید ۴۰ هزار تن سیلیکون و هزار مگاوات سلول خورشیدی به ارزش ۷۰۰ میلیون دلار در منطقه ویژه پارسیان تعریف شده است.

طرح تکمیل زنجیره آلومینیوم کشور شامل آلومینا به مبلغ ۱۲۰۰ میلیون دلار و پترولیوم کک به مبلغ ۲۵۰ میلیون دلار تعریف شده است.

طرح‌های مس تغلیظ ۳ و ۴ سرچشمه – تغلیظ ۳ میدوک – اسید فسفریک به مبلغ بالغ بر ۱.۳۵ میلیارد دلار ، انتخاب پیمانکار طرح لوله های بدون درز CRA به ظرفیت ۳۳ هزار تن و سرمایه‌گذاری ۲۵۰ میلیون دلار در منطقه مکران نیز در حال انجام است.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors