فولادبان از پایان معاملات بورس اوراق بهادار در روز 23 بهمن 1403 گزارش میدهد.
به گزارش خبرنگار فولادبان، در بازار پرعرضه امروز ارزش معاملات خرد حدود ۹ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان ثبت شد. از لحاظ ورود و خروج نقدینگی نیز مجموعا حقیقیها ۲ هزار و ۳۷۵ میلیارد تومان پول از بازار خارج کردند. همین موضوع شرایط را برای بازار سرمایه فراهم کرد تا معاملات چهارمین روز هفته قرمز رنگ به پایان برسد.
در همین حال، شاخص کل بورس امروز در زمان بسته شدن معاملات ۳۷ هزار و ۳۱۵ واحد افت داشت و به ۲ میلیون و ۷۸۴ هزار و ۳۵۰ واحد رسید. شاخص کل هم وزن نیز تا پایان معاملات ۱۲ هزار و ۸۰۶ واحد کاهش یافت و در ارتفاع ۸۵۹ هزار و ۹۳۷ واحدی قرار گرفت. همچنین شاخص فلزات اساسی با افت ۲۷ هزار و ۴۲۵ واحدی، رقم ۲ میلیون و ۴۸ هزار و ۶۰۸ واحد را نشان داد.
نمادهای «فارس»،«فولاد»،«وبملت»،«وغدیر»،«فملی»،«تاپیکو»و«شستا» بیشترین تاثیر را در روند نزولی شاخص کل داشتند. علاوه بر این، نمادهای «شپدیس»،«سصفها»،«جم»،«غانیزان»و«ساربیل» بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند. همچنین نمادهای «فپنتا»،«پاسا»،«پسهند»،«کدما»و«شفا» بیشترین کاهش قیمت را در بازار امروز رقم زدند.