براساس جزئیات معاملات امروز 23 بهمن ۱۴۰۳ بورس کالا، 75 درصد از محصولات فولادی به فروش نرسید.
به گزارش خبرنگار فولادبان، امروز سه شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۳، از ۳ میلیون و ۸۷۷ هزار و ۱۲۵ تن محصول فولادی عرضه شده در تالار صنعتی و حراج باز بورس کالا، ۹۰۰ هزار و ۲۵ تن یعنی معادل ۲۳ درصد محصولات به معامله رسیدند.
در همین حال، ۱۱۴ هزار و ۶۲۵ تن شمش بلوم در دسترس مشتریان قرار گرفت و ۱۱۳ هزار و ۲۵ تن آن یعنی ۹۹ درصد به فروش رسید. ضمن اینکه قیمت میانگین موزون ثبت شده برای این محصول ۲۸۳ هزار و ۴۷۴ ریال است که از رشد ۷٫۳ درصدی نسبت به قیمت پایه حکایت دارد.
از طرفی، ورق سرد B نیز با ۵ هزار و ۵۰۰ تن عرضه، یک هزار و ۵۰ تن آن یعنی ۱۹ درصد را با قیمت ۴۳۰ هزار و ۵۷۵ ریال بدون رقابت به فروش رساند.
امروز فروشندگان ورق قلع اندود، به میزان ۲ هزار تن با قیمت ۶۶۲ هزار و ۹۸ ریال از این محصول عرضه کردند که در نهایت ۴۸ درصد آن بدون رقابت به فروش رفت.
در ادامه، ۱۴ هزار و ۲۰۰ تن ورق گالوانیزه G در دسترس مشتریان قرار گرفت و ۱۳ هزار و ۵۰۰ تن آن یعنی ۹۵ درصد به فروش رسید. ضمن اینکه قیمت میانگین موزون ثبت شده برای این محصول ۵۱۰ هزار و ۶۷۷ ریال با رقابت ۳٫۹ درصدی است.
همچنین، تختال C نیز با ۲۵ هزار تن عرضه، تمام آن را با قیمت ۳۱۸ هزار و ۸۳۰ ریال و رقابت ۱۷درصدی به فروش رساند.
ناگفته نماند تختال SM نیز توانست تمام ۴۰ هزار تن عرضه شده را با قیمت ۳۲۹ هزار و ۶۸ ریال معامله کند.
در همین حال، ۸۸۵ هزار تن سنگ آهن دانه بندی در دسترس مشتریان قرار گرفت که ۲۵ هزار تن آن یعنی ۳ درصد به فروش رسید. قیمت میانگین موزون ثبتشده برای این محصول ۲۱ هزار و ۲۲۵ ریال بود که رقابت ۷۲ درصدی را با نرخ پایه تجربه کرد.
در ادامه، یک میلیون و ۴۷۰ هزار تن سنگ آهن کلوخه در دسترس مشتریان قرار گرفت که به فروش نرفت.
از سوی دیگر، ۴۸۷ هزار و ۸۰۰ تن کنسانتره سنگ آهن عرضه شد که ۲۱۰ هزار تن از آن یعنی ۴۳ درصد به فروش رسید. قیمت میانگین موزون این محصول ۴۱ هزار و ۳۲۹ ریال بود که رقابت ۳٫۴ درصدی را به ثبت رساند.
همچنین، ۷۱۹ هزار تن گندله سنگ آهن عرضه شد که ۳۵۵ هزار تن از آن یعنی ۴۹ درصد به معامله رسید. قیمت این محصول با میانگین موزون ۶۱ هزار و ۶۷۸ ریال با رقابت ۳٫۳ درصدی به فروش رفت.
از طرفی، ۱۰۹ هزار تن آهن اسفنجی در دسترس مشتریان قرار گرفت که ۹۸ درصد آن به فروش رسید. قیمت میانگین موزون ثبتشده برای این محصول ۱۶۹ هزار و ۹۳ ریال بود که رقابت ۵٫۲ درصدی را به ثبت رساند.
در پایان، ۵ هزار تن آهن اسفنجی بریکت با قیمت پایه ۱۷۰ هزار و ۷۰۳ ریال در دسترس مشتریان قرار گرفت که در نهایت تمام آن به فروش رفت.