جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 02 آبان 1403 - 1 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0
در گفتگو با فولادبان ارائه شد؛

احداث کارخانه لیچینگ؛ تحولی در تولید کاتد از خاک‌های اکسیدی

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات با اشاره به احداث یک کارخانه لیچینگ در سیستان و بلوچستان گفت: انتظار می‌رود این کارخانه بتواند حدود 3 هزار تن کاتد را از خاک‌های اکسیدی تولید کند.

احداث کارخانه لیچینگ؛ تحولی در تولید کاتد از خاک‌های اکسیدی اخبار

اردشیر سعدمحمدی در گفتگو با فولادبان بیان کرد: در حال حاضر، شرکت توسعه معادن و فلزات برای ۴٫۷ میلیون تن تولید آهن اسفنجی سرمایه‌گذاری کرده که شامل ۱٫۱ میلیون تن در اردبیل می‌شود.

وی در ادامه افزود: تاکنون حدود ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در این طرح اتفاق افتاده و از طرفی، تولید ۱٫۷ میلیون تن آهن اسفنجی در بیجار شکل گرفته که نزدیک به ۴۰ درصد پیشرفت داشته است. از سوی دیگر، ۱٫۱ میلیون تن آهن اسفنجی در اقلید در دست سرمایه‌گذاری بوده که در حال حاضر، ۲۱ درصد پیشرفت کرده است.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات گفت: در فولاد سرمد که در گذشته تولید محصولات نوردی داشته و اکنون در حوزه آهن اسفنجی فعالیت دارد، سرمایه‌گذاری ادامه دارد که تاکنون حدود ۴۰ درصد به پیشرفت رسیده است.

سعدمحمدی اضافه کرد: در بحث فولاد سرمایه‌گذاری ۱٫۱ میلیون تن فولادی در قروه در دستور کار قرار گرفته و در سرمد نیز حدود یک میلیون تن فولاد سرمایه‌گذاری شده که تاکنون ۶۰ درصد پیشرفت کرده است.

وی ضمن اشاره به سایر سرمایه‌گذاری‌های این شرکت توضیح داد: در حال حاضر مجموعه‌ توسعه معدن و گروه‌های زیر مجموعه آن حدود ۴٫۷ میلیون تن برای آهن اسفنجی و ۲٫۵ میلیون تن برای فولاد سرمایه‌گذاری کرده‌اند. در موارد دیگر سرمایه‌گذاری در معدن جانجا که نزدیک به ۴۵۰ میلیون یورو بوده، در استان سیستان و بلوچستان شکل گرفته که طراحی و اکتشاف آن کامل شده است.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات اظهار داشت: همچنین شکل سه بعدی ذخیره، نهایی شده و پیمانکار عملیاتی کارخانه ۱۳۰ هزار تنی کنسانتره با ورودی عیار ۰٫۲۶ درصد و خروجی کنسانتره ۲۶ درصدی، ظرف چهار سال آینده شکل نهایی را به خود می‌گیرد. بر همین اساس، قادر خواهد بود ۱۳۰ هزارتن کنسانتره را برای مس به ارمغان بیاورد.

سعدمحمدی در پایان با اشاره به احداث یک کارخانه لیچینگ در سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود این کارخانه بتواند حدود ۳ هزار تن کاتد را از خاک‌های اکسیدی تولید کند.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors