جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 12 خرداد 1403 - 4 هفته پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0
عضو هیات مدیره انجمن مس ایران عنوان کرد:

معادن کشور قبرستان ماشین آلات معدنی است/ استخراج پرهزینه داخلی نسبت به دیگر کشورها

عضو هیات مدیره انجمن مس ایران گفت:به دلیل سن بالا و خرابی و نبود قطعات یدکی و مصرف سوخت بالا، علاوه بر بالا رفتن هزینه های استخراجی، معادن کشور تبدیل به قبرستان ماشین آلات معدنی شده است.

معادن کشور قبرستان ماشین آلات معدنی است/ استخراج پرهزینه داخلی نسبت به دیگر کشورها اخبار

سید حجت زینلی، عضو هیات مدیره انجمن مس ایران در گفتگو با فولادبان، در رابطه با وضعیت فعلی ماشین آلات معدنی در کشور گفت: نیاز معادن کشور به ماشین آلات معدنی برای بهره برداری بسیار بالا است و وضعیت ماشین آلات کنونی کشور بسیار مستهلک است و در شرایط تحریمی و نبود نمایندگی بسیاری از قطعات یدکی به سختی و به صورت تقلبی تامین می شود و به دلیل سن بالای این ماشین آلات مصرف سوخت بالایی را نیز در پی دارد و به نوعی معادن کشور تبدیل به قبرستان ماشین آلات معدنی شده است و این دلایل باعث شده است هزینه استخراج معادن ایران در قیاس با کشورهای دیگر از استاندارد جهانی بالاتر باشد و معادن کوچک با زیان زیاد و در برخی مواقع با تعطیلی مواجه شود. برآورد دقیقی از نیاز ماشین آلات معادن کشور وجود ندارد و اعداد اعلامی دقیق  نیست و نیاز به بررسی زیادی در این حوزه مهم دارد.

وی افزود: در سال های آینده به دلیل کارهای اکتشافی زیاد به ماشین آلات معدنی به روز دنیا احتیاج داریم و طبق برنامه هفتم توسعه بخش معدن باید ۱۳ درصد رشد داشته باشد و برای تحقق این رشد نیازمند به ماشین آلات معدنی جدید است و با وضعیت کنونی این امر امکان پذیر نیست و باید دولت راه کار مناسبی را در این زمینه اتخاذ کند. در سنوات گذشته محدودیت ها بسیار گسترده تر بود و در دو سه سال گذشته برخی از موانع رفع شده است ولی کافی نیست. عمده تولید داخل ماشین آلات معدنی راه سازی در کشور است و این تعداد تولید با تناژ پایین جوابگوی معادن نیست.

زینلی در پایان با اشاره به کم شدن برخی از محدودیت ها در واردات ماشین آلات معدنی گفت: در سال های گذشته وزارت صمت امکان واردات ماشین آلات معدنی را با عمر ۱۰ سال را با پروانه معادن یا ظرفیت بهره برداری صادر می کرد و در یک سال گذشته این محدودیت ها کمتر شده است و می توان ماشین آلات معدنی زیر ۵ سال را بدون محدودیت و با تعداد دلخواه وارد کرد ولی امکان فروش این ماشین آلات تا چندین سال وجود ندارد. حال با توجه به رفع محدودیت ها در بخش ماشین آلات حفاری محدودیت ها پابرجا است و باید یک دستگاه حفاری در داخل خریداری کنند تا بتوانند یک دستگاه حفاری وارد کنند.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors