جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 26 اردیبهشت 1403 - 1 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0
براساس آمار به دست آمده؛

شروع پر رونق سال ۱۴۰۳

شروع پر رونق سال ۱۴۰۳ اخبار

به گزارش خبرنگار فولادبان، طبق آمار به دست آمده از سامانه کدال، میزان تولید چند شرکت فولادی و معدنی بورسی در سه ماه اخیر مورد بررسی قرار گرفته است. براساس این آمار، در سه ماه اخیر میزان تولید اکثر شرکت‌ها در بهمن‌ماه کاهش داشته و در فروردین ماه برخلاف اینکه نصف آن در تعطیلی بود؛ اما فعالان صنعتی توانستند رشد خوبی را در میزان تولید به ثبت برسانند.

بر همین اساس، بیشترین میزان تولید در سه ماه اخیر به شرکت سنگ آهن گهر زمین با نماد «کگهر» تعلق می‌گیرد که در مجموع ۱۰ میلیون و ۳۸۵ هزار و ۵۵ تن محصول تولید کرده است. از طرفی، شرکت گل گهر با نماد «کگل» نیز با ۶ میلیون و ۲۲۵ هزار و ۸۸۵ تن تولید توانست در رتبه دوم قرار بگیرد.

همچنین میزان تولید شرکت‌های فولادی بزرگ کشور رشد خوبی را در سه ماه اخیر خود تجربه کردند؛ به گونه‌ای که فولاد مبارکه و خوزستان با نمادهای «فولاد» و «فخوز» به ترتیب حدود ۲۸۸ هزار تن و ۳۲۷ هزار تن افزایش تولید را به ثبت رساندند.

شروع پر رونق سال ۱۴۰۳ اخبار شروع پر رونق سال ۱۴۰۳ اخبار

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors