فولادبان از پایان معاملات بورس اوراق بهادار در روز 13 اسفند 1402 گزارش میدهد.
به گزارش خبرنگار فولادبان، شاخص کل پس از چند هفته رنگ قرمز و تداوم روند نزولی، امروز توانست کانال ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار واحدی خود را زنده کند. ارزش کل معاملات امروز بازار ۶۴ هزار و ۲۰۶ میلیارد تومان بود که از این مبلغ ۷ هزار و ۵۴ میلیارد تومان آن مربوط به معاملات خرد سهام و صندوقهای قابل معامله سهامی است. همین موضوع شرایط را برای بازار سرمایه فراهم کرد تا معاملات دومین روز هفته سبز رنگ به پایان برسد.
در همین حال، شاخص کل بورس امروز در زمان بسته شدن معاملات ۶۰ هزار و ۴۷۰ واحد رشد داشت و به ۲ میلیون و ۱۴۷ هزار و ۱۰ واحد رسید. شاخص کل هم وزن نیز تا پایان معاملات ۱۵ هزار و ۵۵۹ واحد افزایش یافت و در ارتفاع ۷۴۰ هزار و ۲۱۳ واحدی قرار گرفت. همچنین شاخص فلزات اساسی با رشد ۷۲ هزار و ۳۶۷ واحدی، رقم یک میلیون و ۷۱۹ هزار و ۳۳۵ واحد را نشان داد.
نمادهای «فملی»،«فولاد»،«شپنا»،«شبندر»،«شستا»،«شتران»و«وغدیر» بیشترین تاثیر را در روند صعودی شاخص کل داشتند. علاوه بر این، نمادهای «فملی»،«پارسیان»،«ورنا»،«شفارس»و«خگستر» بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند. همچنین نمادهای «سدشت»،«ثشرق»،«خلنت»،«چافست»و«سقاین» بیشترین کاهش قیمت را در بازار امروز رقم زدند.