فولادبان از پایان معاملات بورس اوراق بهادار در روز 18 مهر ۱۴۰۲ گزارش میدهد.
به گزارش خبرنگار فولادبان، بازار سرمایه که روز های ابتدایی هفته را با رنگ قرمز آغاز کرده بود و از دیروز به مدار صعود برگشته بود، امروز هم روند افزایشی خود را ادامه داد تا معاملات بورس با رنگ سبز به پایان برسد.
در همین حال، شاخص کل بورس امروز در زمان بسته شدن معاملات 8 هزار و 470 واحد رشد داشت و به 2 میلیون و 14 هزار و 65 واحد رسید. شاخص کل هم وزن تا پایان معاملات 5 هزار واحد افزایش یافت و در ارتفاع 685 هزار و 969 واحدی قرار گرفت. همچنین شاخص فلزات اساسی با رشد 2 هزار و 824 واحدی، رقم یک میلیون و 507 هزار و 851 واحد را نشان داد.
نمادهای «وغدیر»،«پارسان»،«شپدیس»،«شپنا»،«شستا»،«شبندر»و«فارس» بیشترین تاثیر را در روند صعودی شاخص کل داشتند. علاوه بر این، نمادهای «دسبحان»،«ملت»،«شسینا»،«چفیبر»و«ولساپا» بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند. همچنین نمادهای «بکاب»،«سقاین»،«ثبهساز»،«دروز»و«غشصفا» بیشترین کاهش قیمت را در بازار امروز رقم زدند.