جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 17 مهر 1402 - 2 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0
رئیس بنیاد مسکن خبر داد؛

ساخت بیش از ۱۶۷ هزار واحد نهضت ملی مسکن در روستاها

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: بنیاد مسکن تاکنون ۱۶۷ هزار و ۳۳۶ واحد روستایی و ۱۰ هزار و ۲۱ واحد شهری را به متقاضیان تحویل داده است.

به گزارش فولادبان، اکبر نیکزاد، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بیان کرد: در حال حاضر، این بنیاد در حال ساخت ۵۳۱ هزار و ۳۸۱ واحد مسکونی در قالب طرح نهضت ملی مسکن است.

صالحی افزود: در واقع بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تاکنون ۱۶۷ هزار و ۳۳۶ واحد روستایی و ۱۰ هزار و ۲۱ واحد شهری را به متقاضیان تحویل داده است.

رئیس بنیاد مسکن در خصوص تامین اراضی برای ساخت واحد‌های مسکونی روستایی توضیح داد: تا پایان ۱۴۰۲ به میزان ۵۰۰ هزار قطعه زمین روستایی در اختیار متقاضیان واجد شرایط قرار می‌گیرد. همچنین تا امروز ۲۳۰ هزار قطعه زمین، تملک و عملیات اجرایی آن در استان‌های مختلف آغاز شده است.

وی همچنین اعلام کرد: در سال ۱۴۰۳ هم ۵۰۰ هزار قطعه زمین دیگر برای ساخت خانه‌های تک طبقه تحویل متقاضیان خواهد شد.

صالحی در خصوص عمران روستایی اظهار کرد: از طرفی، تا امروز بازنگری طرح هادی ۲۰ هزار و ۵۸ واحد روستایی که معادل ۵۲ درصد واحد‌های روستایی است، به اتمام رسیده است.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی همکاری بانک‌ها در خصوص ارائه تسهیلات روستایی را مناسب ارزیابی کرد و گفت: بر همین اساس، از ۲۰۰ هزار واحدی که به بانک‌ها معرفی شده، ۱۷۰ هزار مورد منجر به عقد قرارداد شده است.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors