جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار بازار فولاد خام 30 شهریور 1402 - 2 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0
یک کارشناس صنعت فولاد به فولادبان عنوان کرد:

وابستگی حیات صنایع کشور به فولاد/ از واردات شمش به تولید و صادرات رسیدیم

یک کارشناس صنعت فولاد گفت: گفت: صنایع معدنی و محصولات فولادی یکی از بخش های بزرگ و تکمیل کننده بازار داخلی است که اهمیت زیادی برای سایر صنایع کشور دارد.

وابستگی حیات صنایع کشور به فولاد/ از واردات شمش به تولید و صادرات رسیدیم اخبار بازار فولاد خام

رامین راد در گفتگو با فولادبان با اشاره به نقش مهم صنایع معدنی و فولادی در کشور، اظهار داشت: صنایع معدنی و محصولات فولادی یکی از بخش‌های بزرگ و تکمیل کننده بازار داخلی است که اهمیت زیادی برای سایر صنایع کشور دارد.

وی گفت: تامین نیاز داخل یکی از ویژگی های حفظ و توسعه تولید این محصولات است و به‌کارگیری مقاطع مختلف فولادی در صنایع مختلف، اهمیت تولید این محصولات را بیش از گذشته کرده است. برهمین اساس، تمام تولیدکنندگان با هدف توسعه و صادرات اقدام به تولید کرده اند، چرا که بازار داخل بازار بزرگی است و حوزه های مختلفی را در بر می گیرد.

این فعال فولادی با اشاره به اعمال تحریم‌های آمریکا بر صادرات مواد معدنی و فولادی کشور، تصریح کرد: عمده صادرات این نوع محصولات، بازارهای محدود است و بیشتر کشورهای منطقه مثل عراق و افغانستان را پوشش می دهد و در حال حاضر تغییری در روند تولید و صادرات این محصولات به وجود نیامده است.

به گفته وی، محدودسازی صادرات محصولات فولادی به بهانه تامین نیاز داخل در یک‌‌‌سال گذشته موجب شد تولیدکننده‌‌‌های ایرانی بسیاری از مشتریان خارجی خود را از دست دهند و رقبا جایگزین ایرانی‌‌‌ها شوند. در این میان، صادرات غیرقانونی ضربه سنگینی به شرکت‌های صادرکننده‌‌‌ای که به صورت قانونی وارد عمل می‌‌‌شوند، وارد کرده است.

راد خاطرنشان کرد: زمانی شمش فولاد در کشورهای قرقیزستان و روسیه تولید و به جهت به کارگیری در سایر صنایع وارد کشور می شد اما امروز کارخانه های زیادی هستند که با توجه به نیاز داخل اقدام به تولید شمش فولاد کرده و نیاز صنایع کشور را در داخل تامین می کنند.

این کارشناس صنعت فولاد در پایان اظهارداشت: تمامی این حرف‌ها گفته می‌شود تا مسئولان این سرمایه گذاری کلان بخش خصوصی و صعود توان تولید داخل را فراموش نکنند و در راستای تسهیل رفع معضلات به موقه چاره اندیشی کنند، چرا که در صورت عدم برنامه و فکر، چالش‌ها توان این صنعت را در سال‌های آینده خواهد گرفت.

 

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors