جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار بورس کالا 05 تیر 1402 - 2 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

آمار نهایی معاملات بورس کالا/ 68 درصد شمش بلوم معامله شد

براساس جزئیات معاملات امروز پنجم تیر1402 بورس کالا، بیش از 96 هزار تن شمش توسط مشتریان خریداری شد.

به گزارش خبرنگار فولادبان، امروز دوشنبه پنجم تیر ماه 1402، از 153 هزار و 855 تن محصول فولادی در تالار صنعتی و حراج باز بورس کالا، 99 هزار و 270 تن یعنی معادل 64.5 درصد محصولات به معامله رسیدند.

در همین حال، 140 ‌هزار و 755 تن شمش بلوم در دسترس مشتریان قرار گرفت و 68 درصد آن، یعنی 96 ‌هزار و 170 تن به فروش رسید. ضمن اینکه قیمت میانگین موزون ثبت شده برای این محصول 202 هزار و 927 ریال است که نسبت به قیمت پایه افزایش 0.7 درصدی را رقم زد.

همچنین، یک‌هزار و 100 تن از حجم عرضه شده ورق سرد B، مورد معامله قرار گرفت. ضمن اینکه این محصول با قیمت 324 هزار و 10 ریال به فروش رسید که نشان از افزایش 2.7 قیمت این محصول دارد.

در پایان، مشتریان 100 درصد ورق گالوانیزه G یعنی معادل 2 هزار تن را با همان قیمت پایه 443 هزار و 621 ریال خریداری کردند.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors