جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 17 خرداد 1402 - 2 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

کاهش قیمت‌ها در بازار بندر شانگ‌های/ میلگرد کلاف 3 هزار یوآنی شد

بررسی آخرین به‌روزرسانی معاملات بورس فلزات بندر شانگ‌های نشان می‌دهد اکثر محصولات فلزی در این بازار با کاهش قیمت صورت گرفت. در این میان، قیمت میلگرد کلاف با افت قیمت به کانال 3 هزار یوآنی بازگشت.

کاهش قیمت‌ها در بازار بندر شانگ‌های/ میلگرد کلاف 3 هزار یوآنی شد اخبار قیمت میلگرد در بورس, کاهش قیمت میلگرد امروز

به گزارش فولادبان، براساس آخرین به‌روزرسانی معاملات بورس فلزات بندر شانگ‌های، قیمت متوسط میلگرد با کاهش 29 یوآنی، با قیمت 3 هزار و 559 یوآن به فروش رفت که این نرخ نسبت به روز قبل، افت 0.8 درصدی را نشان می دهد.

این در حالی است که متوسط قیمت فولاد ضد زنگ در بازار بندر شانگ‌های با افت 2 یوآنی و کاهش 0.01 درصدی نسبت به روز قبل، بر روی نرخ 13 هزار و 427 یوآن ایستاد.

علاوه بر این، متوسط قیمت ورق گرم در بازار بندر شانگ‌های نسبت به روز قبل، 38 یوآن کاهش یافت و به 3 هزار و 706 یوآن رسید. به عبارت دیگر، متوسط قیمت این محصول نسبت به روز قبل از افت 1.2 درصدی حکایت دارد.

همچنین قیمت میلگرد کلاف در این بازار امروز با کاهش 242 یوآنی و 5.7 درصد رشد نسبت به روز قبل، با نرخ 3 هزار و 968 یوآن معامله شد.

کاهش قیمت‌ها در بازار بندر شانگ‌های/ میلگرد کلاف 3 هزار یوآنی شد اخبار قیمت میلگرد در بورس, کاهش قیمت میلگرد امروز

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors