جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار بازار ارز 10 اردیبهشت 1402 - 2 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0
یک فعال فولادی در گفتگو با فولادبان مطرح کرد:

احتمال زمین‌گیرشدن صنعت فولاد در سال‌جاری/ توافق ایران و عربستان نیاز کشور به ارزآوری را کاهش داد

مدیر کارخانه مجتمع فولاد جنوب گفت: به نظر می‌رسد امسال صنعت فولاد دچار رکود سنگینی شود، چرا که منفعت‌های اقتصادی کشور در توافق با عربستان افزایش یافت و به تدریج وضع دولت تا حدودی بهبود می‌یابد.

احتمال زمین‌گیرشدن صنعت فولاد در سال‌جاری/ توافق ایران و عربستان نیاز کشور به ارزآوری را کاهش داد اخبار بازار ارز

علیرضا میرزایی در گفتگو با فولادبان در رابطه با فروش محصولات فولادی با دلار نیمایی مطرح کرد: با یک نگاه ساده می‌توان گفت، زمانی که تولیدکنندگان اکثر مواد اولیه و لوازم یدکی خود را با دلار آزاد می‌خرند و با دلار نیمایی می‌فروشند، یعنی به نظر می‌رسد امسال صنعت فولاد دچار رکود سنگینی شود.

وی گفت: تاکنون صنعت فولاد جور صنعت نفت کشور را می‌کشید و ارز وارد کشور می‌کرد که در نتیجه با ایجاد منابع ارزی جدید، این صنعت از بین خواهد رفت. همچنین حدود 10 درصد مواد مورد نیاز برای تولیدکنندگان فولادی، فروآلیاژها است که با دلار 50 هزار تومانی وارد کشور می‌شود، این درحالی است که محصول نهایی را با دلار 28 هزار و 500 تومانی می‌فروشند.

مدیر کارخانه مجتمع فولاد جنوب با اشاره به تأثیرات توافق ایران و عربستان، اظهار کرد: توافق ایران و عربستان شاهراه‌های ورود دلار به کشور و درآمدهای دلاری را به وجود می آورد. بر همین اساس، کشور دیگر دچار کمبود ارز نخواهد شد. با توجه به تحریم‌های نفتی و کمبود دلار در دو سال گذشته، می‌توان گفت صنعت فولاد جور ورود ارز به کشور را کشید و با این توافق، وضعیت دولت از لحاظ دلاری بهتر شد.

میرزایی تصریح کرد: با بهبود وضعیت دلاری دولت، صنعت فولاد زمین‌گیر خواهد شد، چرا که برخی سودجویان به دنبال جلوگیری از بزرگ شدن این حوزه هستند. در واقع، با جلوگیری از بزرگ شدن صنعت فولاد، راه‌های اقتصادی که بازرگانان می‌توانند برای ورود ارز لابی کنند، باز می‌شود.

این فعال بازار قولاد با بیان اینکه به نظر می‌رسد فولاد در سال 1402 وارد رکود سنگینی شود، تاکید کرد: به نفع شرکت‌های بزرگ نیست محصولات خود را با دلار نیمایی صادر کنند، بنابراین در حالی که امروزه تولید فولاد حدود 20 میلیون تن بیشتر از مصرف است، با این عملکرد عرضه و تقاضا تعادل خود را از دست می‌دهند و تمام کارخانجات خصوصی ورشکست خواهند شد.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors