جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اتحادیه صنفی آهن و فولاد ایران 16 اسفند 1401 - 2 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0
گزارش فولادبان از معاملات «پشت خطی»؛

تحلیل روزانه بازار آهن سه‌شنبه شانزدهم اسفند؛ سنگر دلار یک پایه دیگر ریخت/ فرمول جدید بورس کالا با قیمت محصولات فولادی چه می‌کند؟

تازه ترین گزارش‌ها از بازار داخلی فولاد از ابلاغ فرمول جدید بورس کالا برای محاسبه قیمت پایه محصولات فولادی در این بورس و تاثیرات آن بر بازار فولاد حکایت دارد.

تحلیل روزانه بازار آهن سه‌شنبه شانزدهم اسفند؛ سنگر دلار یک پایه دیگر ریخت/ فرمول جدید بورس کالا با قیمت محصولات فولادی چه می‌کند؟ اتحادیه صنفی آهن و فولاد ایران آینده بازار فولاد, آینده قیمت سنگ آهن, تحلیل قیمت دلار, قیمت جهانی آهن اسفنجی, قیمت شمش فولاد, قیمت فولاد در بورس کالا, کاهش قیمت آهن امروز, نرخ ارز در بازار

به گزارش خبرنگار فولادبان، امروز قیمت دلار دوباره یک پله عقب‌تر نشست و در کانال ۴۸ هزار تومان معامله شد. روند نزولی نرخ ارز در بازار، نرخ مقاطع فولادی را کاهشی کرد.

در  همین حال، هرچند در ایران طی یک هفته اخیر شاهد کاهش قیمت برخی مقاطع فولادی هستیم اما برخی مقاطع در بازارهای جهانی همچنان روند صعودی دارند. در این راستا، اسلب صادراتی منطقه CIS امروز هم ۲۰ دلار افزایش داشت و به ۶۶۷.۵ دلار رسید، این در حالی است که بیلت این منطقه بدون تغییر با نرخ ۶۱۲ دلار معامله شد. بیلت و اسلب صادراتی ایران نیز بدون تغییر ماندند و ۵۶۷ و ۵۳۵ دلار در هر تن قیمت خوردند.

به نظر می‌رسد تقاضای برخی مقاطع فولادی در منطقه آسیای میانه روند رشد را ادامه دهد و کارشناسان بر این باورند که بیلت ۷۰۰ دلاری در این منطقه دور از ذهن نیست. زلزله ترکیه و سوریه تقاضای فولاد را به شدت افزایش داد که این رشد بر فشار تقاضا در بازارهای دیگر نیز اثر گذاشت.

با این حال، هم اکنون تولیدکنندگان صنعت فولاد با‌چند چالش اساسی مواجه هستند. آنطور که فعالان این صنعت می‌گویند علاوه بر قطعی گاز در زمستان و قطعی برق در تابستان، با مشکل قیمت گذاری دستوری مواجه هستند.

البته لحظاتی قبل خبر رسید: بورس کالا فرمول جدید قیمت پایه معاملات این بورس را ابلاغ کرده است. براساس فرمول جدید، از 22 اسفندماه، یعنی دوشنبه هفته آینده قیمت پایه محصولات شمش بلوم و مقاطع فولادی( تیرآهن،میلگرد،نبشی و ناودانی) با در نظر گرفتن بازهی  مثبت یک درصد و منفی 5 درصد قیمت کشف شده دو هفته قبلی، با شروطی محاسبه خواهد شد.

پیش از این، امیر صباغ، مدیر اقتصادی و توسعه سرمایه گذاری ایمیدرو در فضای مجازی نوشته بود: در خصوص اصلاح فرمول پایه قیمت زنجیره فولاد در بورس کالا، چند الگو مطرح شده که در دست بررسی و مذاکره است. الگوی سوم که ساده تر به نظر می رسد، قطع ارتباط معاملات با نرخ دلار و سپردن موضوع به خود بازار و بر مبنای میزان معامله و رقابت است. با توجه به افت 20 درصدی قیمت اسفنجی، بورس کالا برای مدتی به جای مثبت و منفی 3 درصد از الگویی استفاده می کند که اجازه اصلاح تا سقف 5 درصد را در هر معامله می دهد تا بازار به مرور زمان به تعادل برسد. مابقی اقلام زنجیره از روی فولاد محاسبه می شود.

به هر حال، باید منتظر ماند و دید سرانجام ابلاغیه جدید بورس کالا چه تاثیراتی بر قیمت محصولات فولادی در بورس کالا خواهد داشت.

آخرین وضعیت بازار آهن  چه خبر؟

بررسی بازار آهن در روز دوشنبه نشان می دهد امروز قیمت میلگرد در اکثر شرکت‌ها ثابت بوده است و در یک شرکت از 1000 تومان کاهش قیمت مشاهده شده است .

در همین حال، در بازار محصولات نبشی و ناودانی در همه شرکت ها تا این لحظه ثابت بوده است.

همچنین در شرکت‌ ظفر بناب قیمت محصولات خود را ثابت اعلام کرد و شرکت ذوب آهن در بخش شاخه ایی از 50 تا 800 هزار تومان کاهش قیمت اعلام شده است.

علاوه بر این، در بازار پروفیل در اکثر بخش ها شاهد ثبات قیمت بودیم و در یک شرکت 3700 تومان کاهش قیمت داشته است .

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors