مدیر مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران گفت: استارت آپها نقش مؤثری در همه بخشهای مختلف زنجیره معدن و صنایع معدنی به ویژه استحصال مواد معدنی دارند.
به گزارش فولادبان، مجید وفایی اظهارداشت: ایمیدرو به واسطه توسعه فعالیتهای پژوهشی و علمی درصدد رفع چالشها است و در این زمینه این سازمان با بسترسازی ایجاد زیست بوم نوآوری و فناوری در بخش معدن و صنایع معدنی (ایمینو) به دنبال رفع چالشها است.
مدیر مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران گفت: در این زمینه ایمیدرو با شبکه سازی و هم افزایی، حمایت از طرحها مطالعاتی و ایدههای ارزش آفرین، بومی سازی و تجاری سازی و کسب و توسعه دانش فنی اقدامات توسعهای در اجرای روندهای فناورانه در بخش فرآوری کرده است.
وفایی فرد افزود: این مرکز بستر مناسبی برای هدفگذاری و انجام فعالیتهای توسعهای در راستای ایجاد زیست بوم نوآوری و توسعه ارتقای فناوریها در حوزه فرآوری مواد معدنی و اعتلا از مرکز خدمات به مرکز پژوهش و توسعه فرآوری است.
وی گفت: در این زمینه مرکز توسعه بهره وری و اقتصاد سبز در بخش فرآوری مواد معدنی، پژوهش و توسعه فناوری در تولید عناصر و مواد معدنی راهبردی، توسعه ارتباطات با دانشگاهها و صنایع معدنی بزرگ و رصد فناوری را هدفگذاری کرده است.
وفایی فرد با اشاره به حمایتهای ایمیدرو و مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی از دانش بنیانها و ایدههای ارزش آفرین، اظهارداشت: به طور حتم با اجرای آئین نامههای اجرایی طرح زیست بوم و هم افزایی مرکز به عنوان بازوی اجرایی بخش تحقیقات فرآوری، ایدهها جذب و به دنبال حمایت از نوآوران این بخش هستیم.
مدیر مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران تصریح کرد: در پنج سال گذشته ۶۳۵ طرح تحقیقاتی فرآوری و ۹۳ طرح پایلوت در مرکز اجرایی شده، ضمن اینکه این مرکز درباره ساخت تجهیزات، روشهای مختلف فرآوری و عناصر نادر خاکی مطالعاتی انجام داده است.
وی با اشاره به راهبرد جدید ایمیدرو مبنی بر توسعه عناصر راهبردی، گفت: ایمیدرو با ارائه فهرست اولویت بندی عناصر و سند راهبردی آن گامهای اولیه در توسعه اینگونه عناصر را برداشته است.