جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
عینک فولادی 24 مهر 1401 - 2 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه
کپی شد!
0

احیای وزارت بازرگانی بدون یک برنامه شفاف/ دولت مقابل سودجویان ارزی بایستد

یک فعال حوزه فولاد با اشاره به اینکه تاکنون برنامه شفافی برای احیای وزارت بازرگانی ارائه نشده است، تصریح کرد: تک نرخی شدن ارز، رونق یافتن پروژه‌های داخلی و صادراتی از جمله مسائلی است که تفاوتی نمی‌کند که در کدام وزارت‌خانه‌ از سوی دولت اتخاذ شود.

بهزاد یگانه در گفتگو با خبرنگار فولادبان درباره تصمیم احتمالی وزارت صمت در پی احیای وزارت بازرگانی اظهار داشت: سیاست‌ها و برنامه‌های مدنظر برای احیای وزارت بازرگانی باید مشخص شود. در دنیای کنونی، جابه‌جایی یک رئیس جمهور یا حتی مدیر یک کارگاه کوچک به تغییر سیاست‌گذاری‌ها آن ارگان مربوطه منجر می‌شود. با توجه به اهمیتی که این موضوع دارد اما تاکنون برنامه شفافی برای احیای وزارت بازرگانی ارائه نشده است.

وی با اشاره به اینکه تک نرخی شدن ارز، یکی از مسائلی است که می‌تواند در بهبود زنجیره محصولات فولادی اثرگذار واقع شود، بیان کرد: رونق یافتن پروژه‌های داخلی و صادراتی نیز به سیاست‌های اتخاذی از سوی دولت بستگی دارد که البته این سیاست‌های در کدام وزارت‌خانه‌ای نیز تدوین شود، تفاوتی ندارد.

این فعال حوزه فولاد با تاکید بر اینکه باید شفاف شود، دلارهای خارج شده از کشور در چه زمینه‌هایی مصرف شده است تصریح کرد: در حال حاضر مقدار بسیاری بدهی صادراتی داریم که مشخص نیست به چه دلایلی پیش آمده است. البته باید توجه کرد که بخش زیادی از ارزهای خارج شده نیز هنوز به کشور بازنگشته است. این درحالی است که باید با این گونه دزدی‌ها مقابله شود و ارزهای دریافتی، به موقع در اختیار دولت قرار گیرد. در این زمینه، حتی آقای همتی رییس کل اسبق بانک مرکزی هم اشاره کرد که هنوز حدود 20 میلیارد دلار به دولت بازنگشته است.

یگانه ادامه داد: اگر قرار است که محصولی از ایران خارج شود، باید درآمد حاصل از آن مشخص باشد، در غیر این صورت، ارزآوری تنها نقدینگی کشور را افزایش می‌دهد و به رشد هر چه بیشتر تورم کمک می‌کند.

وی رشد صنعت فولاد در دو سال اخیر را صرفا به دلیل افزایش قیمت دلار خواند و گفت: نوسانات صعودی نرخ دلار باعث ورشکستگی بسیاری از تولیدی‌های کوچک شده است زیرا بخشی از کارخانجات بزرگ، به سمت احتکار محصولاتشان راغب شدند.

این فعال حوزه فولاد از عدم وجود شرایط امن برای تولیدکنندگان سخن گفت و خاطر نشان کرد: از جنبه‌های مختلفی مانند تامین مواد اولیه، تولید محصول، فروش کالا و حق و حقوق کارگران و مسایل دیگری که جزئی‌تر آن را برررسی کنیم، از سوی دولت حمایتی انجام نشده است و تولیدکنندگان به تنهایی به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors