جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 13 شهریور 1401 - 2 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه
کپی شد!
0

آخرین خبر از وضعیت فولادی‌ها در استان‌ها/ از نگرانی شدید آیت‌الله سبحانی بابت تخلفات در فولاد مبارکه تا شرایط فروش 1200 معدن تعطیل

لطفا با بخش جدید «از استان‌ها چه خبر؟» فولادبان همراه باشید.

به گزارش فولادبان، اگر می‌خواهید از آخرین وضعیت فولادی‌ها در سراسر کشور مطلع شوید، لطفا با بخش جدید «از استان‌ها چه خبر؟» فولادبان همراه باشید.

سیستان و بلوچستان صاحب کارخانه فولاد شد

استاندار سیستان و بلوچستان اعلام کرد: نخستین کارخانه تولید میلگرد فولادی به ظرفیت ۳۰ هزار تن در این استان در شهرک صنعتی کامبوزیا زاهدان راه‌اندازی شد.

حسین مدرس خیابانی در حاشیه مراسم افتتاح کارخانه فولاد زاهدان اظهار داشت: بسیاری از استان‌های پیشرو دارای صنعت فولاد هستند و امروز این افتخار نصیب سیستان و بلوچستان شده تا به این صنعت دست پیدا کند.

وی افزود: با همکاری تمام دستگاه های اجرایی کارخانه فولاد با ظرفیت توسعه ۶۰ هزار تن و تولید ۳۰ هزار تن میلگرد در فاز اول راه اندازی شد.

استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: کارخانه فولاد موجب اشتغال ۶۰ نفر از جوانان استان شده و هم‌اینک نیز در حال اجرای طرح‌های توسعه برای افزایش ظرفیت تولید پروفیل و لوله است.

وی گفت: بزرگترین طرح های عمرانی کشور در استان سیستان و بلوچستان در حال اجراست و این طرح های بزرگ چون مسکن، جهاد آبرسانی و گازرسانی همه نیازمند به فولاد و صنایع فولادی هستند.

مدرس خیابانی ابراز امیدواری کرد: امروز با تکمیل زنجیره فولاد بتوانیم روزی مصالح ساختمانی را در داخل استان تولید کنیم.

کارخانه تولید کننده انواع میلگرد فولادی با سرمایه گذاری ۶۰ میلیارد تومانی بخش خصوصی امروز یکشنبه با حضور استاندار سیستان و بلوچستان و جمعی از مسوولان در شهرک صنعتی زاهدان افتتاح شد.

معدن سنگ آهن حنار به ذوب آهن اصفهان واگذار شد

در ادامه شرکت ذوب آهن اصفهان با انتشار یک اطلاعیه شفاف‌سازی در سامانه کدال بورس اعلام کرد که در مزایده انجام عملیات استخراج و فروش ماده معدنی معدن سنگ آهن حنار واقع در استان خراسان جنوبی برنده شده است.

معدن سنگ آهن حنار با ذخیره قطعی یک میلیون تن سنگ آهن و با عیار ۵۹.۳۷ درصد در ۲۰۰ کیلومتری جنوب مرکز استان خراسان جنوبی واقع شده است.

هدف‌گذاری فولاد جهان آرا برای صادرات

در ادامه اعضای هیات رئیسه و دبیرخانه انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با حضور در کارخانه فولاد جهان آرا اروند از خطوط تولید و بخش‌های مختلف این کارخانه مدرن و تازه راه اندازی شده بازدید کردند.

در این رویداد، مهندس ایمان سلامتی مدیرعامل شرکت فولاد جهان آرا اروند عنوان کرد: بیش از ۸۰ درصد محصول تولیدی این کارخانه هدفگذاری صادراتی خواهد داشت.

این بازدید با محوریت دستیابی شرکت فولاد جهان آرا اروند به تکنولوژی تولید اسلب عریض در کشور که موفقیتی بزرگ برای ایران اسلامی در صنعت فولاد قلمداد می‌شود، انجام شد.

این شرکت خط تولید خود را با ظرفیت سالیانه ۱/۲ میلیون تن اسلب عریض (تا عرض ۲۲۰ سانتی متر) به طور آزمایشی راه اندازی کرده و از تکنولوژی های روز جهان بهره می برد.

مزایده 1200 معدن تعطیلی؛ به زودی

در ادامه وزیر صمت با اعلام اینکه به استناد آمار و ارقام وضعیت اقتصادی کشور رو به بهبود است، گفت: اکنون نقش و وابستگی اقتصاد ایران به نفت در حوزه تجارت خارجی قطع شده است.

سید رضا فاطمی امین در نشست فعالان اقتصادی استان یزد با بیان اینکه در اکثر محصولات شاهد افزایش تولید هستیم، افزود: در چهار ماهه اول امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، تولید فولاد ۵ درصد، کفش ۱۳ درصد و ظروف ۱۲ درصد افزایش یافته است.

وی ادامه داد: این افزایش تولید همچنین در بخش خودرو، لوازم خانگی، لوازم شیشه‌ای، مس و امثالهم در جریان است؛ هرچند در برخی کالاها مانند روغن نباتی شاهد کاهش تولید هستیم، ضمن اینکه در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۹۹ حدود ۳۸ درصد افزایش صادرات غیرنفتی داشته  ایم.

فاطمی امین با اشاره به مشکلات موجود در زمینه تامین مواد اولیه هم برای صنایع نساجی و هم صنایع پلیمری، اظهارداشت: در برخی حوزه ها مثل متانول سرمایه گذاری زیادی شده اما در برخی صنایع نیز کمتر سرمایه گذاری شده است، بنابراین در زمینه تامین مواد اولیه با مشکل مواجه هستیم.

وزیر صمت ادامه داد: حل این مشکل سه راه حل دارد؛ یکی بلندمدت  که سرمایه گذاری است. یکی کوتاه مدت که در حوزه فولاد آن را تجربه کردیم به نحوی که سال گذشته سهمیه بندی برای ورق داشتیم؛ برای اینکه ۱۰ میلیون تن مصرف ورق بود و ۴ میلیون میزان تولید که ۶ میلیون تن کسری وجود داشت به همین دلیل به سمت عرضه تلفیقی در بورس کالا حرکت کردیم.

فاطمی امین خاطرنشان کرد: همه جا از ماشین سازی به عنوان صنعت برتر یاد می شود. اینکه کاشی و سرامیک تولید می کنیم بسیار خوب است اما اینکه ماشین آلات کاشی سازی را تولید کنند، اتفاق بسیار بهتری است و از آن حمایت جدی می کنیم.

وی تصریح کرد: سال گذشته در همین راستا یک معاونت در وزارت صمت به عنوان معاونت ماشین آلات و تجهیزات راه اندازی کردیم تا این بخش را تقویت کنیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در مورد معادن نیز اظهار داشت: در زمینه معدن عقب ماندگی هایی داریم که یکی از این عقب ماندگی‌ها، این است که اصلا نمی دانیم چه داریم و چه نداریم.

وی با اشاره به معادن تعطیل گفت: یکهزار و ۲۰۰ معدن تعطیل به زودی به مزایده گذاشته خواهد شد. البته عمدتا در معادن بزرگ تعطیلی نداریم و عمده معادن تعطیل، شن و ماسه و سنگ‌های ساختمانی است.

فاطمی امین در مورد درخواست استان یزد برای اختصاص عواید یک معدن به تامین مالی انتقال آب اظهار داشت: با این موضوع در مناطقی مثل یزد و سیستان و بلوچستان کاملا موافق هستیم و پیشنهاد این طرح نیز مطرح شده و اکنون در حال انجام کارهای محاسباتی این موضوع هستیم.

وی با اشاره به درخواست در تحول در نظام اداری گفت: یک تا دو ماه دیگر تغییر ساز و کارها در وزارت صمت مشهود خواهد شد و از اوایل مهرماه، یک سامانه پاسخگویی راه اندازی می شود تا هیچ مشکل یا درخواستی روی زمین نماند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین از راه اندازی سامانه پایش خبر داد و گفت: تمام متغیرهای موجود در وزارت صمت، وارد این سامانه می شود تا رصد به درستی انجام شود.

در سفر یکروزه وزیر صمت به استان یزد چهار واحد تولیدی و صنعتی در استان افتتاح شد.

زمین رایگان به سرمایه گذاران تولید براق می دهیم

در ادامه معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت خبر داد: سرمایه‌گذاران و واحدهای تولیدی به‌ازای هر مگاوات تولید برق، ۱۰۰ مترمربع زمین رایگان در اختیار می‌گیرند.

 «علی رسولیان» در گفت‌وگویی افزود: وزارت صمت اجازه واردات نیروگاه‌های کوچک مقیاس خارجی را فراهم آورده که همه این مشوق‌ها و مزایا به استان‌ها ابلاغ نیز شده است.

معاون وزیر صمت درباره انرژی‌های تجدیدپذیر خورشیدی، گفت: با سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) به توافقات خوبی در این حوزه رسیده‌ایم تا هم از سقف واحدهای تولیدی موجود برای راه ‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی استفاده و هم شهرک‌های صنعتی تخصصی انرژی خورشیدی ایجاد کنیم.

رئیس هیأت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران بیان‌داشت: ۹۲ شهرک و ناحیه صنعتی دارای قابلیت برای راه اندازی شهرک انرژی خورشیدی در سراسر کشور شناسایی شده که این موارد به ساتبا نیز اعلام شده است.

رسولیان با اشاره به این‌که مصرف برق صنایع آن‌چنان هم بالا نیست، اضافه کرد: در مجموع ۱۱ هزار و ۲۰۰ مگاوات ظرفیت برق مورد استفاده در شهرک‌ها و نواحی صنعتی است.

وی خاطرنشان‌کرد: البته باید در حوزه بهره‌وری صنایع نیز کار شود که در این راستا به دنبال افزایش مشوق‌ها برای ارتقای بهره وری در حوزه صنعت هستیم.

این مقام مسوول تاکید کرد: این مهم با ارتقای موضوع آموزش و ارائه تسهیلات لازم قابل تحقق است. استانداردهای بهره وری در سازمان ملی استاندارد مشخص می‌شود و ما بر اساس چارچوب‌های ارائه شده و الزامات این سازمان جلو خواهیم رفت.

وی با اشاره به این‌که از ابتدای تابستان امسال تاکنون قطع برق صنایع به‌صورت برنامه‌ریزی شده و با اطلاع قبلی انجام شده است، اظهار داشت: قطع برق خارج از برنامه در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور به‌شدت کاهش یافته که این موضوع رضایت نسبی را ایجاد کرده است تا واحدهای صنعتی کوچک و متوسط به‌راحتی بتوانند به برنامه‌ریزی‌های تولیدی خود بپردازند.

رسولیان افزود: امسال حتی در برخی از روزها هیچ قطعی برق خارج از برنامه‌ای در شهرک‌ها و نواحی صنعتی نداشته‌ایم و در برخی روزها نیز کل قطعی برق خارج از برنامه فقط در حد یک ساعت بوده است.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران اضافه‌کرد: قطع برنامه‌ریزی شده و با اطلاع قبلی برق در شهرک‌ها و نواحی صنعتی، نتیجه همکاری و هماهنگی مناسب بین بخشی در وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت و نیرو بوده است که با پیگیری‌های این سازمان و تعامل بسیار خوب شرکت توانیر اتفاق افتاد و از بروز اختلال در کسب و کار تولیدی صنایع جلوگیری کرد.

رسولیان با یادآوری اینکه در سال ۱۴۰۰ قطعی‌های غیرمنظم برق به‌ویژه در شهرک‌ها و نواحی صنعتی اتفاق می‌افتاده است، ادامه‌داد: برآوردهای بخش‌های اقتصادی نشانگر ضررهای زیاد تحمیلی به حوزه صنعت و متعاقب آن افزایش قیمت‌ها بوده است؛ به‌طوری که بر اساس آمار اتاق بازرگانی، تابستان ۱۴۰۰ بخش صنایع هفت میلیارد دلار از قطعی‌های نامنظم و مکرر برق متضرر شده است.

وی با بیان اینکه وزارت صنعت، معدن و تجارت و دولت سیزدهم به این موضوع ورود بسیار جدی و هم افزا با سایر دستگاه‌ها داشته‌اند، گفت: در حوزه صنایع کوچک، هر مگاوات برق ۹۶ شغل ایجاد می‌کند و بر این اساس نگاه وزارت صنعت، معدن و تجارت، حمایت جدی از چرخیدن چرخ تولید بوده است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر این‌که تأمین زیرساخت‌های «انتقال و توزیع برق» و «تأمین و توزیع برق در ایام پیک مصرف در حوزه صنعت» به‌عنوان دو رویکرد مهم باید همواره مد نظر قرار گیرد، اظهارداشت: وزارتخانه‌های نیرو و صنعت، معدن و تجارت توافق‌های بسیار خوبی با کسب نظر از فعالان اقتصادی و درنظر گرفتن زنجیره تولید داشته‌اند که بر آن اساس، سهمیه قطعی برق و تعطیلی صنایع یک روز در هفته درنظر گرفته شد و با مدیریت خوب توانیر این برنامه اعمال و سهمیه بخش‌های مختلف مشخص شد و با توفیق‌هایی که حاصل شد، حتی برخی مواقع نیز نیاز به اعمال یک روز تعطیلی در هفته هم نبود.

رسولیان به برخی توفیق‌ها و نتایج حاصله از قطع مدیریت شده برق صنایع اشاره کرد و افزود: از ۱۵ خرداد تا پنجم شهریور که این برنامه اعمال شد، رشد تولید نسبت به بازه زمانی سال گذشته در حوزه فولاد ۱۱.۸۴ درصد، رشد تولید در بخش سیمان ۵.۳۵ درصد و رشد تولید در حوزه صنایع فلزی ۱۸ درصد بوده است.

وی اضافه‌کرد: بر اساس گزارش‌های توانیر و وزارت نیرو، شاهد افزایش ۱۵ درصدی میانگین برق تحویلی به صنایع در یک سال اخیر نیز بوده‌ایم که این موضوع رضایت نسبی فعالان اقتصادی را هم درپی داشته است.

معاون وزیر صمت در بخش دیگری از سخنان خود، بیان‌داشت: صنایع نیز برای تأمین برق خود پای کار آمدند، به‌طوری که ۵۳۶ مگاوات نیروگاه‌های خود تأمین برق در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور ایجاد شد. وزارت نیرو هم توافق کرده است که اگر واحد تولیدی نیروگاه خود تأمین (CHP) ایجاد کند، بدون پرداخت حق ترانزیت، برق مازاد خود را می‌تواند به صنایع دیگر بفروشد.

رسولیان همچنین با بیان این‌که نیروگاه‌های خود تأمین امسال یک‌هزار و ۲۷۰ مگاوات برق به کل صنایع کشور تزریق کرده‌اند، اعلام کرد: این نیروگاه‌ها امسال یک‌ هزار مگاوات برق نیز به شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور اضافه کردند.

وی در ادامه با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه برای ایجاد ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی جدید با وزارت نیرو در سال گذشته، اظهار داشت: امسال نیز چهار هزار مگاوات جدید به این رقم اضافه شده است، کار ساخت ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی ۶۲ درصد پیشرفت قراردادی و ساخت چهار هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی امسال نیز بیش از ۱۷ درصد پیشرفت قراردادی داشته است. از ۱۰ هزار مگاوات تفاهم شده، ۱۸۰ مگاوات تاکنون وارد چرخه تولید شده است و ۳۶۰ مگاوات دیگر نیز در یک ماه آینده وارد چرخه تولید خواهد شد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با یادآوری اینکه به دنبال خودتأمینی برق صنایع هستیم، تصریح کرد: مشوق‌ها و مزایایی را نیز اعمال خواهیم کرد، تفاهم‌های خوبی را هم با وزارت نیرو داشته‌ایم که خرید تضمینی برق نیروگاه‌های خود تأمین و قابلیت ترانزیت به بخش‌های دیگر صنایع از جمله این توافقات است.

نگرانی شدید آیت‌الله سبحانی از تخلفات در فولاد مبارکه 

در ادامه آیت‌الله جعفر سبحانی از مراجع تقلید گفت: تخلفاتی که درباره فولاد مبارکه مطرح شده، بسیار نگران‌کننده است و شاید در سایر شرکت‌ها و سازمان‌ها نیز چنین تخلفاتی وجود داشته باشد.

وی در دیدار با وزیر صنعت، معدن و تجارت، افزود: برای جلوگیری از تکرار چنین تخلفات باید مسئولان، مدیران پاکدست و معتقد به آخرت را شناسایی و در مسئولیت‌های مهم گماشته شوند.

آیت‌الله سبحانی ادامه داد: اگر مدیر و کارمندی که تخلف آن محرز شده، به‌جای برخورد با وی، در سایر مناصب و مدیریت‌ها منصوب شود بلکه او را باید عزل کنیم تا سایر مدیران بدانند در نظام اسلامی کسی که تخلف کند، باید کنار گذاشته شود و افراد شایسته لایق جایگزین شوند.

وی، مسئولیت وزارت صمت با سایر وزارتخانه ها را بسیار متمایز دانست و گفت: این وزارتخانه مسئولیت تأمین نیازهای اساسی مردم تا نیازهای کلان را دارد و باید تلاش مستمری داشته باشد.

این مرجع تقلید اتاکید کرد: باید مراقب بود تا افرادی که شایستگی ندارند در پست‌های حساس این وزارتخانه که وظیفه تولید و صنعت کشور را بر عهده دارد به‌کارگیری نشوند.

چرا معادن باید در اختیار عده‌ای خاص باشد؟

در ادامه رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی در نشست فعالان اقتصادی استان یزد با وزیر صمت، گفت: در حوزه معدن رهبر معظم انقلاب تاکید داشتند که خام فروشی صورت نگیرد، ولی متاسفانه ما در کشور در حوزه معدن راهبرد و چشم انداز نداریم و یقینا باید در راستای فرمایشات رهبر انقلاب و تحقق سیاست‌ها برنامه ریزی دقیق داشته باشیم.

محمد صالح جوکار از دیگر تاکیدات مقام معظم رهبری را جلوگیری از خام فروشی معادن بیان کرد و افزود: اگر ۱۰ سال پیش گفته می‌شد که نباید خام فروشی شود، یعنی سنگ فروخته نشود و به طور مثال آهن را به فولاد تبدیل کنیم، ولی الان باید گفت که فولاد هم خام فروشی است و اکنون در صنایع پایین دستی تولیدات خود را افزایش دهیم، چون تکمیل زنجیره ارزش افزوده در این رده صورت می‌گیرد.

وی اضافه کرد: وزارت صمت باید در بخش صنایع پایین دستی وقت بیشتری اختصاص دهد و ما نیز در استان یزد به همراه کارآفرینان طرحی را در این بخش ارائه کنیم. در بحث معادن و تولید آهن یزد از جمله استان‌های موفق بوده و در زمینه صنایع پایین دستی اصلا موفق نبوده ایم.

جوکار با تاکید بر اینکه چشم انداز صنعت استان یزد نیازمند تغییرات جدی است، عنوان کرد: در حال حاضر صنایع آلاینده و سخت زیادی در استان یزد داریم، ولی صنایع هایتک نداریم، در صورتی که استان‌های همجوار پایه و اساس فعالیت‌های خود را به این سمت سوق داده اند.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه یزد در زمینه نساجی رتبه دوم کشور را دارد، ادامه داد: واحد‌های ما دنبال خوراک هستند و سیاست گذاری کلی توسط دولت باید صورت گیرد. دولت تصدی گری نکند، ولی سیاست گذاری و توزیع عادلانه خوراک باید با دقت صورت پذیرد و به گونه‌ای هم باشد که از دلال بازی جلوگیری کند.

وی در خصوص اختصاص یک معدن برای انتقال آب به استان یزد، گفت: در این بخش تلاش‌ها و زحمات زیادی کشیده شد و از سوی رئیس جمهور نیز  یک معدن اختصاص یافت. الان از شما انتظار داریم که این معدن را اعلام کنید تا خوشحالی مردم یزد را شاهد باشیم. یزد تشنه است، نیاز به آب دارد و توسعه یزد به واسطه آب محقق می‌شود پس خواهش داریم که در این بخش، معدن اعلام شود.

نماینده مردم شریف یزد، اشکذر در مجلس شورای اسلامی با طرح این سوال که چرا معادن باید در اختیار عده‌ای خاص باشد؟ اظهار داشت: اگر تعاونی فراگیر راه اندازی شود به راحتی می‌توانیم مشکل کمبود نقدینگی که امروز در سطح بازار مشاهده می‌کنیم، رفع کنیم و منافع بسیاری برای کشور دارد.

جوکار با اشاره به درصد‌های معدنی که در قانون داریم، گفت: درصد‌های ۱۵ درصد، ۲۰ درصد، ۱ درصد فروش معادن و برخی دیگر از درصد‌ها در قانون اشاره شده، ولی متاسفانه هیچ کدام از این موارد عملیاتی نمی‌شود. هر چند شاید در حوزه کاری وزارت صمت نباشد و بیشتر به سازمان برنامه و بودجه مرتبط باشد، ولی درست نیست، چون میلیارد‌ها تومان پول مردم است و چه کسی پاسخگو و جوابگوی آنهاست؟ این موارد قانون بوده که باید به درستی اجرا شود و حداقل نامه ما را پاسخ بدهید تا از مجموعه‌های دیگر پیگیری کنیم تا به نتیجه برسد.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی در خصوص زمین‌های شهرک‌های صنعتی، گفت: این زمین‌ها امسال ۴ برابر رشد قیمت داشته و یک چالش برای شرکت‌های دانش بنیان است، زیرا برای تجاری سازی خود نیازمند زمین هستند، ولی برای خرید آن مشکل دارند.

وی با بیان اینکه ۱۸ سال است که ناحیه ویژه اقتصادی اشکذر مصوبه مجلس شده، ولی تاکنون هیچ کاری برای آن نشده است، افزود: در بخش ندوشن هم به ناحیه صنعتی مجوز داده شده، ولی سرمایه گذار حاضر به حضور در این منطقه نیست و غیرفعال است.

جوکار با اشاره به اینکه منطقه خضرآباد کمبود امکانات دارد، اذعان داشت: ناحیه صنعتی زارچ سال ۹۴ تصویب شده، ولی تا الان هیچ اقدام مثبتی برای راه اندازی آن صورت نگرفته که نیازمند توجه ویژه به این مناطق هستیم.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی در پایان با تاکید بر اینکه نیازمند عدالت در توزیع زیرساخت هستیم، اظهار داشت: تمرکز سرمایه گذار در یک منطقه سبب فساد می‌شود و خواهش داریم که سرمایه‌ها در همه جای استان توزیع شود تا شاهد عدالت در استان باشیم.

آماده پذیرش شرکت‌های دانش بنیان هستیم

در ادامه مدیرعامل مجتمع فولاد اسفراین گفت: منابع ارزی و ریالی این مجتمع به طور 100 درصد در خراسان شمالی متمرکز و ۲۰ تا ۳۰ درصد اقتصاد استان متأثر از این مجتمع صنعتی است.

سعیدکاظمی، مدیرعامل مجتمع فولاد اسفراین اظهارکرد: مجموعه فولاد اسفراین به لحاظ فنی و تخصصی یک مجموعه کم‌نظیر در جهان و بی‌نظیر در غرب آسیا است که در حوزه اقتصادی با گردش‌مالی هزار میلیاردی باعث قوت و قدرت استان شده است.

وی با بیان اینکه این مجموعه آمادگی پذیرش شرکت های دانش بنیان را دارد، گفت: منابع ارزی و ریالی این مجتمع به طور صددرصد در خراسان شمالی متمرکز است و ۲۰ تا ۳۰ درصد اقتصاد استان متأثر از این مجتمع صنعتی است.

مدیر عامل مجتمع فولاد اسفراین اظهارداشت: سیاستِ محوری این مجتمع به دنبال تناژمحوری نیست بلکه به دنبال سفارش‌محوری و تولید هدفمند و بازار پایدار با تکیه بر توان مهندسی ارزشی است.

کاظمی از اجرای پنج طرح توسعه‌ای در این واحد تولیدی خبر داد و گفت: سرمایه‌گذاری ۸۰ میلیون یورویی، ارتقا ظرفیت ذوب کوره فعلی به ۵۰ تا ۶۰ تُن، ایجاد خط نورد و تولید میل‌گرد های آلیاژی، ارتقا توان تولید شمش‌ها با مقاطع مربعی و ساختمانی و توانایی دستگاه سی.سی.اِم برای تولید شمش ها با کیفیت بهتر از جمله طرح هایی هستند که در نظر است در این مجتمع صنعتی اجرا شود.

وی ادامه داد: با اجرای این طرح های جدید در کنار این مجتمع صنعتی، تولدی دوباره در این واحد صنعتی رخ خواهد داد که معادل همین سیستم فعلی اشتغال‌زایی ایجاد خواهد شد که می‌تواند تاثیر بسزایی در توسعه و اقتصاد استان خراسان شمالی و شهرستان اسفراین داشته باشد.

مدیرعامل مجتمع صنعتی اسفراین تصریح کرد: علی‌رغم فشارهای اقتصادی و تحریم هایی که بر کشور حاکم است، این مجتمعت وانسته در سال گذشته بیش از ۳۵ میلیون یورو صادرات داشته باشد.

کاظمی، مجتمع صنعتی اسفراین را یک شرکت کاملاً دانش بنیان معرفی کرد و تصریح نمود: این مجتمع آمادگی کامل خود را درجهت پذیرش از شرکتهای دانش بنیان اعلام داشته و با آغوش باز از همکاری با آنها استقبال خواهد کرد.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors