مدیر پروژه رصد سیستمی زنجیره فولاد دروزارت صمت با اشاره به سه مصوبه وزارت صمت برای الزام ثبت اطلاعات واحدهای تولیدی در سامانه جامع تجارت گفت: این سه مصوبه شامل ثبت سفارش واردات برای شرکت های واردکننده ، ثبت صادرات واحدها و خرید مواداولیه شرکت ها از بورس بود که اردیبهشت ماه در ستاد تنظیم بازار به تصویب رسید.
مرتضی احمدی در گفتگو با پایگاه خبری فولادبان با اشاره به الزام واحدهای تولیدی برای ثبت اطلاعات در سامانه جامع تجارت افزود: با توجه به ضرورت ثبت اطلاعات واحدها در سامانه جامع تجارت، اگر برخی واحدها تمایل به ثبت اطلاعات خود را نداشتند وزارت صمت خود مستقیما از واحدهای صنعتی پیگیری خواهد کرد.
وی ادامه داد: پیگیری وزارت صمت و استفاده از مصوبه ها ابزاری برای ثبت اطلاعات واحدهای صنعتی محسوب می شود که این ابزارها هم حالت ضمانت اجرایی دارد.
مدیر پروژه رصد سیستمی زنجیره فولاد دروزارت صمت با اشاره به سه مصوبه پیشنهادی گفت: این سه مصوبه شامل ثبت سفارش واردات برای شرکت های واردکننده ، ثبت صادرات واحدها و خرید مواداولیه شرکت ها از بورس بود که اردیبهشت ماه در ستاد تنظیم بازار به تصویب رسید.
احمدی گفت : طبق این مصوبات اگر واحدی ثبت اطلاعات خود را دقیق انجام ندهد وزارت صمت این واحدها را از یکسری مزایا محروم خواهد کرد و برای آن ها محدودیت هایی ایجاد خواهد شد، به عبارت دیگر شاید نتوانند از بورس کالا محصولات مورد نیاز خود را خریداری کنند.
وی افزود: ما برخی از این سه مصوبه را از ماه مرداد برای برخی شرکت های واردات اجرایی کردیم ، در حوزه صادرات اما هنوز اقدامی نشده است و در حوزه مواد اولیه هم مصوبات بزودی عملیاتی خواهد شد.
مدیر پروژه رصد سیستمی زنجیره فولاد دروزارت صمت رصد محصولات میانی فولاد را ممکن دانست و گفت : مشکل فعلی در رابطه با ثبت اطلاعات محصولات نهایی است .
احمدی افزود: رصد محصولات نهایی در حوزه تولید مشکل خاصی ندارد و حجم و میزان تولید، نوع محصول تولید شده ، کارخانه تولیدکننده ، خریدارمحصولات و شرکت های متقاضی محصول کاملا شفاف و مشخص است.
مدیر پروژه رصد سیستمی زنجیره فولاد دروزارت صمت ادامه داد: رصد و ثبت اطلاعات بازار توزیع و فروش محصولات نهایی آهن و فولاد در سامانه کمی دشوار است که در تقسیم بندی وزارت صمت در حیطه وظایف سازمان حمایت است وباید زمان بیشتری برای چگونگی ثبت آن گذاشته شود.