محدودیت های برق و اعمال عوارض صادراتی دو عامل اساسی در ممنوعیت صادرات شمش از ابتدای امسال به دیگر کشورها بود و البته صادرات میلگرد فولاد خراسان نیز با مشکل عدیده ای مواجه شد.
معاون فروش فولاد خراسان گفت: محدودیت های برق به صورت عادلانه بین تمام فولادسازان تقسیم نشده است، برخی از شرکت های فولادساز تا 80 یا 90 درصد دیماند برقشان را می توانند استفاده کنند و برخی از شرکت ها مثل فولاد خراسان فقط تا 15 درصد دیماندشان را استفاده می کنند که ظلمی آشکار است و موجب کاهش تولید و عقب ماندگی زیاد این واحدها از رقبای خود خواهد شد.
حسین بختیاری درگفتگو با فولادبان در رابطه با قطعی برق واحدهای فولادی کشور گفت:با وضع عوارض صادراتی بر محصولات فولادی از اواخر فروردین و اردیبهشت ، صادرات محصولات فولادی فولاد خراسان بخصوص صادرات شمش و میلگرد به صفر رسید و صادرات برخی محصولات صرفا جهت رفع تعهداتی بود که پایان سال گذشته این تعهدات ایجاد شده بود و بعد ازعید این تعهدات باید ارسال می شد و بابت همین تعهدات ما مجبوربه پرداخت 8 درصد عوارض صادراتی به دولت بودیم .
وی ادامه داد: محدودیت های برق و اعمال عوارض صادراتی دو عامل اساسی در ممنوعیت صادرات شمش از ابتدای امسال به دیگر کشورها بود و البته صادرات میلگرد فولاد خراسان نیز با مشکل عدیده ای مواجه شد.
بختیاری گفت: فولاد خراسان در زمستان نیز به شکل دیگری مجبور به استفاده سهمیه ای از انرژی بود و محدودیت های گاز فولاد خراسان از تمام فولادسازان کشور بیشتر بود، وزارت صمت آن زمان علت را محدودیت های متعدد و زیاد خط لوله شمالشرق ذکر کرد ولی در حال حاضر چنین شرایطی بر استفاده از شبکه برق وجود ندارد و شبکه برق سراسری هست و همه فولادسازان به این شبکه متصلند.