جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 20 دی 1399 - 5 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

لغو مصوبه ۷۰ درصدی نرخ CIS صحت ندارد

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: لغو مصوبه کاهش ۱۰ درصدی ضریب اثرگذاری نرخ پایه محصولات صادراتی CIS از ۸۰ درصد به ۷۰ درصد صحت ندارد و تا کنون ابلاغیه جدیدی در این زمینه صادر نشده است.

به گزارش فولادبان؛ داریوش اسماعیلی در گفت‌وگو با پایگاه خبری معدن 24 با تاکید بر این که هنوز چیزی درباره لغو مصوبه کاهش ضریب نرخ محصولات صادراتی منطقه CIS نشنیده است، گفت: وزارت صمت مصمم به اجرای این مصوبه است و موضوع فولاد از این پس با قدرت از طریق مجلس پیگیری می‌شود.

همچنین آن‌طور که رسانه رسمی انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گزارش داده است ظاهرا وزارت صمت به طور غیررسمی تیک خوردن مجوز محموله‌های صادراتی فولادسازان بزرگ در سامانه گمرک را به عرضه شمش و محصولات فولادی در هفته جاری بر اساس ضریب 70 درصد نرخ جهانی مشروط کرده است.

براساس گزارش سایت چیلان، وزارت صمت از فولادسازان بزرگ خواسته در عرضه‌های هفته جاری بورس کالا، به طور داوطلبانه قیمت پایه محصولات خود را بر اساس ضریب 70 درصد نرخ CIS (البته در هفته منتهی به عرضه) کاهش دهند. در این صورت وزارت صمت نیز در حل مساله تیک محموله های صادراتی فولادسازان همکاری خواهد کرد.

در مجموع به نظر می‌رسد که فعلا دعواها بر سر کاهش یا عدم کاهش 10 درصدی ضریب نرخ محصولات صادراتی منطقه CIS در بورس کالا به اوج رسیده است و براین اساس باید صبر کرد و دید ترازوی اختلافات اخیر وزارت صمت با بورس کالا و فولادسازان در نهایت به سود کدام طرف خم خواهد شد.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors