جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 18 مرداد 1404 - 19 ساعت پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0
فولادبان گزارش می‌دهد؛

آخرین وضعیت بازار جهانی قراضه؛ قیمت‌ها هفته گذشته ثابت تا افزایشی بودند

هفته گذشته قیمت قراضه سنگین در بازار واردات ترکیه با افزایش اندک یک دلاری به ۳۴۷ دلار هر تن سی‌اف‌آر رسید، در حالی که بازار قراضه صادراتی ژاپن و واردات شرق آسیا نیز شاهد رشد قیمت‌ها بودند.

آخرین وضعیت بازار جهانی قراضه؛ قیمت‌ها هفته گذشته ثابت تا افزایشی بودند اخبار

به گزارش فولادبان، در هفته گذشته، قیمت قراضه سنگین ۲۰-۸۰ در بازار واردات ترکیه با افزایش ناچیز یک دلاری به ۳۴۷ دلار هر تن سی‌اف‌آر رسید و عملاً تغییر جدی در قیمت‌ها مشاهده نشد. این ثبات نسبی نشان‌دهنده تعادل میان عرضه و تقاضا در این بازار است.

در بازار صادرات قراضه ژاپن، قیمت سنگین کلاس ۲ نیز روند صعودی داشت و از ۲۷۵ دلار به ۲۸۲ دلار هر تن فوب افزایش یافت. این رشد قیمت به‌دلیل تقویت تقاضا در بازارهای هدف و بهبود شرایط صادراتی ژاپن گزارش شده است.

همچنین در شرق آسیا، قیمت قراضه سنگین وارداتی به میزان ۵ دلار افزایش یافته و به ۳۴۰ دلار هر تن سی‌اف‌آر رسید. این افزایش نسبی قیمت‌ها نشان‌دهنده تقاضای قوی‌تر در منطقه است و می‌تواند سیگنالی از تغییرات احتمالی در بازارهای قراضه جهانی باشد.

بازار قراضه این مناطق در شرایطی متعادل قرار دارد که عوامل متعددی از جمله تغییرات نرخ ارز، سیاست‌های وارداتی و تحولات صنایع فولاد بر قیمت‌ها تأثیرگذار هستند. فعالان بازار همچنان در انتظار تحولات بعدی و روندهای آتی تقاضا در فصل پیش رو هستند.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors