جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 15 مرداد 1404 - 13 ساعت پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0
فولادبان گزارش می‌دهد؛

کارخانه‌های فولاد ترکیه فعلاً نیازی به قراضه جدید ندارند

پس از تأمین نیازهای ماه آگوست، کارخانه‌های ترکیه از خرید قراضه وارداتی دست کشیده‌اند و تمرکز خود را به فروش محصولات نهایی معطوف کرده‌اند.

کارخانه‌های فولاد ترکیه فعلاً نیازی به قراضه جدید ندارند اخبار

به گزارش فولادبان، کارخانه‌های فولاد ترکیه پس از انجام خریدهای لازم برای محموله‌های ماه آگوست، در هفته‌های اخیر از خرید قراضه وارداتی خودداری کرده‌اند. آخرین معاملات بزرگ قراضه در ۲۵ جولای انجام شد و پس از آن، هیچ خرید جدیدی در بازار دیده نشده است.

به گزارش پلاتس، منابع بازار می‌گویند کارخانه‌های ترکیه فعلاً ذخایر کافی دارند و ممکن است تا اواسط آگوست صبر کنند. تمرکز فعلی آنها بر فروش محصولات نهایی است. هرچند به دلیل هزینه‌های ثابت، کارخانه‌ها سعی در افزایش قیمت دارند، ولی تقاضای داخلی چندان قوی نیست.

شاخص‌های قیمت قراضه نیز در این میان ثابت مانده‌اند. قراضه نوع ۲۰-۸۰ طبق گزارش فست‌مارکت حدود ۳۵۰ دلار و طبق پلاتس ۳۴۶ دلار هر تن سی‌اف‌آر قیمت‌گذاری شده است که نشانه‌ای از رکود نسبی بازار است.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors