جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 15 مرداد 1404 - 13 ساعت پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0
فولادبان گزارش می‌دهد؛

افزایش تقاضا و ذخیره‌سازی پیش از تعطیلات؛ عامل رشد قیمت سنگ آهن

در حالی که ماه جولای با قیمت‌های پایین سنگ آهن در چین پایان یافت، فعالیت اخیر بازار موجب شد تا قیمت‌ها بار دیگر صعودی شوند.

افزایش تقاضا و ذخیره‌سازی پیش از تعطیلات؛ عامل رشد قیمت سنگ آهن اخبار

به گزارش فولادبان، قیمت سنگ آهن وارداتی چین پس از کاهش در پایان جولای، مجدداً روندی افزایشی به خود گرفت. بر اساس گزارش شاخص پلاتس، قیمت سنگ آهن با خلوص ۶۲ درصد در روز گذشته به ۱۰۱.۶۵ دلار هر تن سی‌اف‌آر چین رسید.

فعالان بازار، دلایل این افزایش را تقاضای پایدار از سوی صنایع پایین‌دستی و تمایل به ذخیره‌سازی پیش از تعطیلات عنوان کردند. شرکت‌های بزرگی مانند ریو تینتو و بی.اچ.پی نیز معاملات قابل‌توجهی برای محموله‌های مختلف به مقصد چین انجام دادند.

با این حال، در بنادر چین قیمت‌ها تغییر چندانی نداشته و تقاضا از سوی کارخانه‌های فولاد همچنان پایین گزارش شده است. همچنین اختلاف قیمت میان سنگ آهن با عیارهای مختلف، به‌ویژه در منطقه تانگشان، افزایش یافته که نشانه‌ای از کاهش عرضه در برخی بنادر شمالی است.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors