جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
عینک فولادی 30 مرداد 1401 - 3 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0

تحلیل روزانه بازار آهن 30 مرداد 1401

بررسی بازار آهن امروز، سی‌ام مرداد ۱۴۰۱ نشان می‌دهد، کاهش قیمت‌ها در بازار آهن به پای افت نرخ دلار نرسید.

تحلیل روزانه بازار آهن 30 مرداد 1401 عینک فولادی قیمت جهانی آهن اسفنجی

به گزارش فولادبان بررسی بازار آهن امروز، سی‌ام مرداد 1401 نشان می‌دهد، اسکناس دلار امروز با 800 تومان کاهش به 28 هزار تومان رسید اما در بازار آهن فشار کاهش قیمت نسبت به دیروز بسیار کمتر شد.

از روز گذشته با رسوب دوباره اخبار مذاکرات در این نقطه خبرهای تحقیق و تفحص از فولاد مبارکه کار را به جایی رساند که مدیرعامل بورس تهران اعلام کرد که با توجه به ابهامات شفافیت اطلاعاتی شرکت فولاد مبارکه، نماد معاملاتی فولاد در بورس تعلیق شد و تا شرکت اطلاعات لازم را به شکل شفاف منتشر نکند نمادش بازگشایی نمی‌شود.

در ادامه انتشار گزارش تحقیق و تفحص مجلس از وضعیت شرکت فولاد مبارکه اصفهان زلزله‌ای را بین سهامداران بورسی به راه انداخت. اما به طور کلی این خبر باعث به راه افتادن جوی منفی در بازار شد که روی کلیت بازار تاثیرگذار بود.

از سوی دیگر مدیرعامل فولاد مبارکه محمدیاسر طیب‌نیا برادرزاده وزیر اقتصاد پیشین ، که پیش‌از مدیرعاملی فولاد مبارکه ، مدت‌ها معاون این شرکت دولتی اعتبار گزارش مجلس درخصوص فساد در این شرکت را رد کرد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در توئیتی از این ادعا حمایت کرد، در هرصورت جو منفی این تحقیق تفحص در بازار داخلی به خصوص در بخش فولاد دچار شوک کرد

قابل توجه است نتیجه تحقیق تفحص از این شرکت می‌تواند باعث تحقیق و تفحص از شرکت‌های فولادی بزرگ دیگر یا شرکت‌های مانند بورس کالا نیز شود.

در بازارهای جهانی احتمال کمبود گاز طبیعی در زمستان، قیمت گاز در اروپا را روزبه‌روز بالاتر می‌برد.شاخص قیمت گاز در این قاره طی ۳ روز ۱۴ درصد افزایش‌ یافته و به یک رکورد جدید رسیده‌ است و صنایع در قاره سبز تولید خود را متوقف کرده‌اند.

قیمت برق هم در آلمان به بیش‌از ۵۰۸ دلار در هر مگاوات ساعت افزایش‌یافته است و اگر روسیه عرضه گاز خود به اروپا را کاملاً متوقف کند، آلمان تنها برای دوماه و نیم مصرف در فصل زمستان ذخایر گاز طبیعی دارد.

با ادامه شرایط نابسمان در بخش انرژی، در بازارهای دیگر مانند فولاد شاهد افزایش جزئی قیمت‌ها در بازار‌هایی مانند چین که به نظر می‌رسد درحال حاضر تعیین کننده قیمت این بخش از صنعت می‌باشد، هستیم.

از طرفی دیگر در معاملات بورس کالا، امروز ۴۰ هزارتن آهن اسفنجی بریکت با رقابت ۲٫۷ درصد با قیمت پایانی ۸۱ هزار و ۲۸۶ ریال به فروش رسید. به عبارت دیگر ۹۵٫۲ درصد از حجم عرضه شده آهن اسفنجی بریکت معامله شد.

در هر صورت بازار آهن همچنان تحت تاثیر مذاکرات فعلا به طور جزئی نوسان کاهشی دارد، اما پایین آمدن دوباره مذاکرات میتواند فشار نزولی قیمت‌ها را دو چندان کند.

از بازار آهن چه خبر؟

امروز قیمت میلگرد در 6 شرکت 100 تا 300 تومان کاهش پیدا کرد و 7 شرکت نیز بدون تغییر اعلام قیمت کردند.

دو شرکت ناب تبریز و جویا نورد تهران در حوزه نبشی و ناودانی ثبات قیمت دارند و سه شرکت نیز با 150 تا 300 تومان کاهش قیمت محصولاتشان را به فروش رساندند.

در بازار تیرآهن، شرکت ذوب آهن با کیلویی 100 تا 250 تومان و شاخه‌ای 10 تا 100 هزار تومان کاهش قیمت محصولاتش را عرضه کرد، البته شرکت ظفر بناب تغییر قیمت نداشت.

نرخ پروفیل تنها در شرکت آدنیس 400 تومان کاهش پیدا کرد و مابقی شرکت‌ها ثبات قیمت داشتند.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors