رئیس اتحادیه فروشندگان آهن با تاکید بر اینکه حاکمیت نسبت به موضوع اقتصادی در بورس کالا، نه دخالت بلکه باید نظارت داشته باشد، می گوید: دخالت وزارت صمت در بورس کالا، منشا بسیاری از مشکلات است.
حمیدرضا رستگار در گفتگو با فولادبان با بیان اینکه بورس کالا معمولا در تمامی کشورها به هیچ عنوان دولتی نیست، گفت: بورس کالا باید در دست بخش خصوصی باشد، زیرا اگر در اختیار دولت باشد، از بحث رقابتی خارج و به یک موضوع جدید تبدیل میشود.
وی با اشاره به اینکه بورس کالا باید شفاف و مستقل باشد، اظهارداشت: بورس در تمام دنیا رفتار خاص خود را دارد.
رئیس اتحادیه فروشندگان آهن تصریح کرد: بورس از دو بعد قابل ارزیابی است؛ نخست بعد نظارتی است که باید وزارت صمت و دولت در آن ناظر باشند. در واقع، نظارت مانعی ندارد ولی از بعد مدیریتی (دوم)، روش بورس کالا منطقی نیست بلکه باید مستقل باشد.
رستگار تاکید کرد: حاکمیت نسبت به موضوع اقتصادی در بورس کالا باید نظارت داشته باشد اما نظاارت و دخالت باید از هم تفکیک شوند؛ نظارت خوب است ولی دخالت، منشا بسیاری از مشکلات است.