جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
عینک فولادی 21 آذر 1400 - 3 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

بومی سازی طرح‌های توسعه‌‎ای توسط متخصصان داخلی

در لیست شرکت ذوب آهن، کشورهای همسایه از جمله عراق افغانستان، کشورهای خلیج فارس و کشورهای اروپایی قرار دارند و تمام محصولات تولیدی قابلیت صادرات را دارد و اگر محدودیت‌های موجود برداشته شود، صادرات محصولات فولادی آسان‌تر خواهد شد.

مسئول دفتر طراحی کالیبر شرکت ذوب آهن اصفهان گفت: تولید ریل راه آهن، تیرآهن‎های بال پهن (اچ بیم‌ها) از مهمترین تولیدات این شرکت است که بصورت خاص بومی‌سازی شده و با سفارش مشتریان تولید و تحویل می شود.

فرزاد اکبریان در گفتگو با فولادبان افزود: شرکت ملی ذوب آهن اصفهان برای اینکه بتواند محصولات خود شامل میلگرد ، تیرآهن، نبشی را صادر کند شیارهایی را روی انواع غلطک ها تعبیه و با یک تکنولوژی خاص مقاطع چهارگوش و مقاطع شمش را به محصول نهایی تبدیل می کند که این فرآیند در قسمت کالیبر انجام می شود.

وی با اشاره به طرح های توسعه ای شرکت ذوب آهن ادامه داد: در حال حاضر شرکت ذوب آهن حدود سه میلیون تن ظرفیت تولید دارد و این شرکت در دو مرحله برای طرح های توسعه ای خود برنامه ریزی کرده که درگام اول 5 میلیون و 500 هزار تن را هدف گرفته است و در گام بعدی انشالله به مرز 10 میلیون تن خواهد رسید و طبق برنامه باید هر یک ازبرنامه ها در یک بازه چهارساله به هدف برسد.

مسئول دفتر طراحی کالیبر شرکت ذوب آهن اصفهان تصریح کرد: پیش بینی عدد نهایی تولید برای دوره های چهارساله با توجه به سختی شرایط برای تامین قطعات و مواد اولیه دشوار است.

اکبریان گفت: در برنامه‌های توسعه‌ای چهارساله قرار است شرکت ذوب آهن به عنوان صنعت پیشرو محصولاتی که قابلیت تولید آن  در دیگر کارخانه‌ها کمتر است و یا نیاز به شرایط سرمایه گذاری خاص دارد تولید کند، که از مهمترین آنها محصولات سنگین مانند Hبیم‌ها یا محصولاتی که بال پهن دارند خواهد بود.

وی افزود:هم اکنون تمام سایزهای محصولات سنگین از جمله تیر آهن‌ها در ذوب‌آهن تولید می‌شود و تلاش می‌کنیم تولید اندازه‌های بالاتر را توسعه دهیم که نیاز به تجهیزات بیشتر دارد.

مسئول دفتر طراحی کالیبر شرکت ذوب‌آهن اصفهان ادامه داد: اغلب تجهیزات و تکنولوژی‌ها موجود در شرکت ذوب‌آهن با استفاده از مکانیزم و طراحی داخلی با روش مهندسی معکوس و تکمیل تسریع طراحی‌های داخل ساخته شده است. البته باید توجه داشت تجهیزات تولید فولاد تجهیزات مشخصی ازجمله کوره‌ها ، قفسه‌های نوردی و غلطک‌هاست و در حال حاضر تولید بسیاری از آنها انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه برخی از مواد اولیه شرکت ذوب آهن وارداتی است افزود: با توجه به محدودیت های موجود و برخی شرایط  خود تحریمی در واردات گاه با مشکلات عدیده‌ای در تولید مواجه می‌شویم.

این مقام مسئول درذوب آهن اصفهان بومی‌سازی ماشین آلات و تکنولوژی‌ها را عامل اصلی توسعه دانست و ادامه داد: تولید ریل راه آهن، تیرآهن ‌ای بال پهن یا اچ‌بیم‌ها از مهمترین تولیدات ما بود که توانستیم بصورت خاص هر دو را در ذوب‌آهن بومی سازی کنیم و در اندازه‌های مختلف در نمایشگاه متافو که اخیرا برگزار شد به نمایش گذاشتیم.

اکبریان تصریح کرد: ریل راه آهن 50 و 60 برای خطوط مترو، ریل سوزن برای تکمیل خطوط پرسرعت، ریل‌های معدن و اچ‌بیم‌ها در اندازه های 14 ، 16 ، 18 ، 20 از دیگر تولیدات بومی شرکت ذوب آهن است و اخیرا نیز در برنامه کاری مهندسان ذوب آهن، تولید اچ‌بیم‌30  قرار گرفته است.

وی درباره صادرات محصولات شرکت ذوب آهن اصفهان توضیح داد: در لیست شرکت، کشورهای همسایه از جمله عراق افغانستان، کشورهای خلیج فارس و کشورهای اروپایی قرار دارند و تمام محصولات تولیدی قابلیت صادرات را دارد و اگر محدودیت‌های موجود برداشته شود، صادرات محصولات فولادی آسان‌تر خواهد شد. تولیدات شرکت ذوب‌آهن اصفهان محدودیتی برای صادرات یا مصرف داخلی ندارد و بنابر نیاز بازار چه داخلی و  صادراتی آماده پاسخگویی است.

 

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors